Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Το τηλεφώνημα ένα λεπτό πριν από την εκτέλεση τους δικηγόρου που μπορεί να δώσει απαντήσεις

Η ΕΛΑΣ αναζητά τον άνθρωπο με τον οποίο μίλησε ο ένας από τους δράστες πριν τραβήξει τη σκανδάλη

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Το μοιραίο τηλεφώνημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών επικεντρώνουν τώρα τις έρευνές τους στο τηλεφώνημα του ενός λεπτού που φέρεται να πραγματοποίησε ο δολοφόνος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον γνωστό δικηγόρο.

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ράγισαν καρδιές στο στερνό «αντίο»- Η σύζυγος και τα παιδιά του τον αποχαιρέτησαν με ένα φιλί

Στις σημειώσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τα ονόματα των εκτελεστών του

Έτσι παγίδεψαν οι εκτελεστές του τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για να τους δεχθεί στο γραφείο του

Με ψεύτικο όνομα κι από κινητό-φάντασμα το ραντεβού θανάτου με τον Ζαφειρόπουλο

Όπως εκτιμούν ο δράστης βγήκε από την αίθουσα συσκέψεων, επικοινώνησε με τον εντολέα του για να λάβει οδηγίες πώς θα κινηθεί έπειτα και μετά επέστρεψε στη συνάντηση.

Δεν αποκλείουν μάλιστα ο ηθικός αυτουργός να του είπε να απειλήσουν τον δικηγόρο με το πιστόλι ή ακόμα και να τον πυροβολήσουν, χωρίς όμως να τον σκοτώσουν για να του στείλουν ένα μήνυμα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πιστεύουν ότι αν καταφέρουν να απομονώσουν το τηλεφώνημα αυτό και να εντοπίσουν ποιο ήταν το άτομο στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, να μπορέσει να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο πελάτες βγήκε για λίγο έξω από την αίθουσα συσκέψεων για περίπου ενάμισι με δύο λεπτά. Αρχικά εξετάστηκε η εκδοχή να βγήκε από το γραφείο και να συνάντηση κάποιον, απορρίφθηκε όμως και πλέον οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μάλλον πήγε σε διπλανή αίθουσα και κάλεσε το αφεντικό του για να λάβει οδηγίες.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν, ώστε να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο απόγευμα στο γραφείο της οδού Ασκληπιού, αλλά και ποιος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top