H Aθήνα στους καλύτερους 100 προορισμούς του φθινοπώρου - Την αποθεώνει η Telegraph

Η χώρα μας αποκτά όλο και περισσότερους φίλους παγκοσμίως - Νέα Ενημέρωση 18:33

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελλάδα αποθεώνεται από τη βρετανική Telegraph. Η εφημερίδα προτείνει προορισμούς στη χώρα μας, τους οποίους «απογειώνει» στα άρθρα της.

Αυτήν τη φορά, δεν πρόκειται για κάποιο νησί, όπως η Telegraph μάς έχει συνηθίσει, αλλά για την Αθήνα! Και μάλιστα, την προτείνει λόγω του… καιρού της!

Και δεν έχει άδικο. Εμείς εδώ μπορεί να κρυώνουμε, αλλά αν σκεφτούμε τον καιρό που έχει η Αγγλία αυτήν την εποχή, δεν είναι περίεργο το ότι η βρετανική εφημερίδα παροτρύνει τους αναγνώστες της να έρθουν στην Αθήνα για μια «έκρηξη ζεστασιάς», όπως γράφει. Στους Βρετανούς κάνει εντύπωση που έχουμε ακόμα 20 βαθμούς κελσίου μέση θερμοκρασία.

Η Telegraph προτείνει βόλτες με κοντομάνικο στην πλατεία Συντάγματος και το Μοναστηράκι, ενώ όπως γράφει, οι τουρίστες δεν πρέπει να ξεχάσουν να επισκεφθούν το μουσείο της Ακρόπολης, τον Παρθενώνα και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά γνωστή διαδικτυακή ταξιδιωτική εταιρεία προτείνει, μεταξύ άλλων, την Αθήνα, ως μια από τις 100 δημοφιλέστερες πόλεις για να επισκεφτεί κανείς για Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, η πρωτεύουσα της χώρας μας βρίσκεται στην 91η θέση. Μπορεί να μη φαίνεται αρκετά υψηλή αυτή η θέση, αλλά αν σκεφτούμε πως στην έρευνα συμμετείχαν 1.000 πόλεις, η Αθήνα τα πήγε αρκετά καλά.

Στην τοπ πεντάδα βρίσκονται το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Βιέννη, το Αμβούργο και το Παρίσι.

Παρατηρούμε, επομένως, με χαρά, ότι η χώρα μας, εκτός από τοπ καλοκαιρινός προορισμός, μπαίνει δυναμικά και στις λίστες με τους προορισμούς… παντός καιρού!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top