Σοκαρισμένη η 17χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη – Αφέθηκε ελεύθερη

Δείτε το βίντεο

Σοκαρισμένη έχοντας στο πλευρό της συνεχώς τη μητέρα της η 17χρονη, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη προσπαθεί να συνέλθει. Το κορίτσι, αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Αργά το βράδυ το κορίτσι έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του βγαίνει από τα δικαστήρια Ηρακλείου. Λίγα λεπτά νωρίτερα άκουσε με ανακούφιση την απόφαση. Αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσία μια φορά το μήνα στην υπηρεσία ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης: Δε γνώριζε τίποτα για την απαγωγή Λεμπιδάκη η 17χρονη – «Το έκανα για τα χρέη μου», λέει ο πατέρας της

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΝΗΛΙΚΗ

Παρέδωσε την επιστολή στο ΚΤΕΛ Χανίων για να πάει στο Ηράκλειο. Ο πατέρας της, της είχε δώσει ένα μεγάλο φάκελο ανοιχτό μέσα στον οποίο υπήρχε ένας μικρότερος. Της είπε να μην ακουμπήσει τον μικρό φάκελο. Όταν πάει στο ΚΤΕΛ να πιάσει από την άκρη το μεγάλο φάκελο και να αδειάσει τον μικρότερο πάνω στο γραφείο που θα τον παρέδιδε. Μετά να πάρει μαζί της το μεγάλο φάκελο και να φύγει. Επίσης είχε αγοράσει κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Η 17χρονη συνελήφθη μαζί με τον πατέρα της το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι τους. Μέχρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα δεν ήταν στα κρατητήρια μαζί με τους υπόλοιπους. Το βράδυ της το πέρασε σε ένα γραφείο της αστυνομικής διεύθυνσης μαζί με γυναίκες αξιωματικούς. Μάλιστα για να αισθανθεί πιο άνετα παρήγγειλαν φαγητό και αναψυκτικά.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR στο παρακάτω link:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=9&artTitle=kentriko_deltio_eidiseon

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top