Ψάχνουν τους Anonymous! Ξεκίνησε έρευνα για τις διαρροές εγγράφων

Συνεχίζουν τις απειλές για νέες «επιδρομές» σε ιστοσελίδες υπουργείων, τραπεζών και δημόσιων υπηρεσιών

Ξεκίνησε έρευνα για τις διαρροές εγγράφων από Anonymous

Έρευνα για τις κυβερνοεπιθέσεις από τους Anonymous Greece σε ιστοσελίδες των πλειστηριασμών, της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργείου Εσωτερικών ξεκίνησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Anonymous στη σελίδα τους στο Facebook.

Όπως μετέδωσε και το star.gr χθες το απόγευμα ανήρτησαν διάφορα έγγραφα τα οποία χαρακτήρισαν προϊόν υποκλοπής και διαρροής, αλλά σύμφωνα με την ΤτΕ δεν έχουν καμία αξία, καθώς είναι διαθέσιμα για όλους στην ιστοσελίδα της.

Παρ’ όλ’ αυτά η αστυνομία αναμένει τις αναφορές των τεχνικών που ελέγχουν τις ιστοσελίδες στις οποίες επιτέθηκαν οι Anonymous, ώστε να παραδώσουν τον φάκελο με τα στοιχεία στον εισαγγελέα.

Οι Έλληνες χάκερς πάντως επέστρεψαν σήμερα δριμύτεροι με νέα ανάρτησή τους στο Facebook με το οποίο απειλούν να «ρίξουν» όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Προς Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! Γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε!», έγραψαν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top