Τραγωδία! Εργατικό δυστύχημα στις Σκουριές: Τον καταπλάκωσε δέντρο

Ένας 46χρονος υλοτόμος έχασε τη ζωή του

Εργατικό δυστύχημα στις Σκουριές: Τον καταπλάκωσε δέντρο

Σταματημό δεν έχουν τα εργατικά δυστυχήματα στη χώρα μας!

Νέο περιστατικό σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Εκεί, ένας 46χρονος υλοτόμος έχασε τραγικά τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε εργολαβική εταιρεία που συνεργάζεται με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από δέντρο, την ώρα που εκτελούσε εργασίες υλοτομίας στον Λάκκο Καρατζά.

Για το εργατικό αυτό δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση η Ελληνικός Χρυσός

 «Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στον Καρατζά Λάκκο στις Σκουριές.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος  διερευνώνται από το τμήμα Υγιεινής και Ασφάλειας της Ελληνικός Χρυσός, ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει οι έρευνες από την Αστυνομία και την Επιθεώρηση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος. 

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή στον 46χρονο υλοτόμο, εργαζόμενο στην εργολαβία των υλοτομιών στον Καρατζά Λάκκο. Η απόκριση του νοσηλευτικού προσωπικού και της Ομάδας Διάσωσης της εταιρείας και η μεταφορά του 46χρονου, στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου ήταν άμεση.

Η Ελληνικός Χρυσός και η EldoradoGold θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα τις υψηλότερες προδιαγραφές Υγιεινής και Ασφάλειας για το σύνολο των εργαζομένων στην εξέλιξη και την ανάπτυξη των έργων, συμπεριλαμβανομένων και όσων απασχολούνται στους συνεργαζόμενους εργολάβους.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικός Χρυσός κ. Eduardo Mοura και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Δημητριάδης, εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, διαβεβαιώνοντας τους οικείους του για την αμέριστη συμπαράσταση της εταιρείας σε κάθε τους ανάγκη».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top