Η μεγάλη επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου συνεχίζεται- Νέο "κύμα" εκδρομέων

Χθες, Κυριακή, επέστρεψαν πάνω από 45.000 ταξιδιώτες

Η μεγάλη επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου συνεχίζεται. Καθημερινά τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο επιστρέφουν γεμάτα από τα νησιά και το Λιμενικό είναι σε επιφυλακή για να μην δημιουργείται συμφόρηση στα λιμάνια και τους γύρω δρόμους.

Το πλοίο έδεσε και θέλοντας και μη επέστρεψαν στην Αθήνα και την καθημερινότητα. Με γεμάτες μπαταρίες, τουλάχιστον, είτε έλειψαν λίγο είτε πολύ

Σκεφτείτε πως, μόνο χθες, Κυριακή, και μόνο από τα τρία μεγάλα λιμάνια της Αττικής επέστρεψαν πάνω από 45.000 ταξιδιώτες, 30.996 αποβιβάστηκαν στον Πειραιά, 13.231 επιβάτες κατέφτασαν στη Ραφήνα και 3.337 άτομα αποβιβάστηκαν στο Λαύριο.

Εκτός από εκείνους που έρχονται, υπάρχουν και εκείνοι που φεύγουν και όπως θα δείτε στο βίντεο δεν είναι λίγοι. Οι περισσότεροι, μάλιστα, επέλεξαν να ταξιδέψουν αυτή την περίοδο, γιατί τη θεωρούν πολύ πιο οικονομική.

Οι πληρότητα στις αναχωρήσεις από Πειραιά είναι περίπου στο 80% για Κυκλάδες και Κρήτη και παραμένουν σχεδόν στο 100% για τους προορισμούς του Αργοσαρωνικού, οι οποίοι προσφέρονται και για μονοήμερες αποδράσεις, αλλά πλέον τους προτιμούν και πολλοί τουρίστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top