Τραγικό θάνατο βρήκε οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά: Τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι (φώτο απο το σημείο)

Όταν οι διασώστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν ήταν ήδη αργά/ Πρώτη ανάρτηση: 20-08-2017 16:41

Τραγικό θάνατο βρήκε οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Την ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς στη Superleague.

O νεαρός άνδρας (που καταγόταν από την Χαλκιδική), ταξίδεψε στη Λιβαδειά για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ

Την ώρα που βρισκόταν στην περιοχή των πηγών της Κρύας, τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όταν επιχείρησε να σκαρφαλώσει και έπεσε στον νερόμυλο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οπαδό, ο οποίος όμως είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό του νεαρού οπαδού του συλλόγου στην Λιβαδειά.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά. Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους.Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του! Καλό Παράδεισο Χρήστο!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top