Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γέρακα: To κίνητρο της δολοφονίας αναζητούν οι αστυνομικοί-Φοβούνται "βεντέτα"

Από κάμερες ασφαλείας προσπαθούν να βρουν στοιχεία για την εκτέλεση του συνταξιούχου

Με καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο κίνητρο της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 59χρονου συνταξιούχου στο Γέρακα. Οι έρευνές τους στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.  Ο δολοφόνος άνοιξε την πόρτα του οδηγού και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα. Η ιατροδικαστής στο σημείο διαπίστωσε πέντε τραύματα στο κεφάλι και την αριστερή πλευρά του σώματος του.

Eπίσης όπως εκτιμά η ιατροδικαστής αλλά και σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων για ήχους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς, η δολοφονία του 59χρονου, έγινε περίπου στις 12 το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί όμως ενημερώθηκαν στις 4 το απόγευμα ότι ένας περαστικός αντίκρυσε νεκρός τον συνταξιούχο μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 59χρονος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει όταν δέχτηκε την δολοφονική επίθεση. Μια μαρτυρία αναφέρει ότι ο δράστης ήταν ένας και έφυγε πεζός. Το αυτοκίνητο του θύματος, μέσα στο οποίο βρέθηκε μια βολίδα, μεταφέρθηκε στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για εξερεύνηση αποτυπωμάτων και βιολογικού υλικού.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κτιρίων σε μια μεγάλη απόσταση σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του δράστη ή των δραστών.

Το Νοέμβριο του 2016 ο γιος του 59χρονου είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στη δολοφονία 20χρονου φοιτητή του τμήματος Πληροφορικής των ΤΕΙ.

Τα ίχνη του θύματος είχαν χαθεί στις 6 Μαΐου του 2016, δύο ημέρες αργότερα οι γονείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του και στις 14 Μαΐου η σορός του είχε βρεθεί σε χωματόδρομο στην περιοχή της Πεντέλης. Ο κατηγορούμενος νεαρός είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 20χρονο, αλλά ότι το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τρίτο άτομο με το οποίο είχαν διαφορές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top