Εξιτήριο ένα μήνα μετά την τρομοκρατική επίθεση παίρνει ο Λουκάς Παπαδήμος-Φρούριο το σπίτι του

Οι γιατροί θεωρούν πως είναι «επικίνδυνο» να μένει στον «Ευαγγελισμό»

Εξιτήριο ένα μήνα μετά την τρομοκρατική επίθεση παίρνει ο Λουκάς Παπαδήμος-Φρούριο το σπίτι του

Ένα μήνα μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε, ο Λουκάς Παπαδήμος παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο πρώην Πρωθυπουργός νοσηλευόταν από τις 25 Μαΐου του 2017 στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ και δεν ήθελε να βγει από το προστατευμένο περιβάλλον του νοσοκομείου.

Ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», οι γιατροί θεωρούν πως από εδώ και στο εξής ο Λουκάς Παπαδήμος πρέπει να πάρει εξιτήριο και να συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι.

Αυτό που θα πρέπει να κάνει, είναι να καθαρίζει το τραύμα του και να αλλάζει τη γάζα στο πόδι του ανά 2-3 ημέρες.

Μάλιστα οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέροντας πως η παραμονή του στο νοσοκομείο θα μπορούσε να αποδειχτεί επικίνδυνη, καθώς υπάρχει περίπτωση να προσβληθεί από κάποιο ανθεκτικό μικρόβιο μέσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην Πρωθυπουργός παραμένει στον «Ευαγγελισμό» για τόσο μεγάλο διάστημα είναι το βαθύ τραύμα (περίπου 4-5 πόντοι) στο μηρό, το οποίο προκλήθηκε από την έκρηξη του φακέλου-βόμβα στα πόδια του εντός του αυτοκινήτου. 

Οι θεράποντες ιατροί είναι δύο, ένας γενικός χειρουργός και πλαστικός χειρουργός, οι οποίοι δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους. Ο πλαστικός χειρουργός έχει προχωρήσει από την αρχή της νοσηλείας του σε περίπου 15 αλλαγές τραύματος.


 

 ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-«ΦΡΟΥΡΙΟ» ΣΕ ΣΠΙΤΙ-«ΦΡΟΥΡΙΟ»

Από την πρώτη ημέρα που ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», το δωμάτιο του μετατράπηκε σε «φρούριο», με άνδρες της Αντιτρομοκρατικής να το φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου, πρέπει να πάρουν ειδική άδεια αν θέλουν να τον επισκεφτούν.

Μετά το εξιτήριο του, ο πρώην Πρωθυπουργός θα μεταφερθεί στην οικία του στο Παλαιό Ψυχικό, που επίσης έχει μετατραπεί σε φρούριο, ενώ ήδη η Αντιτρομοκρατική έχει βγάλει σχέδιο για τις μετακινήσεις του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top