ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ!«Βαρέθηκα να βλέπω την Νομικού και άρθρα για τα κουφέτα της»-«ΦΩΤΙΑ» στα social media

Μια «διαστημική» κόντρα που θα συζητηθεί

Κατερίνα Ψυχή Δούκισσα Νομικού

Ο παραμυθένιος γάμος της Δούκισσας Νομικού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις… To story του όμορφου διάσημου κοριτσιού που παντρεύεται ένα γοητευτικό πλούσιο αγόρι σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου με λαμπερούς καλεσμένους και τέλεια διοργάνωση, πολλοί το λάτρεψαν και το ζήλεψαν με την –καλή έννοια-, άλλοι το βρήκαν πολύ καλό για να είναι αληθινό και κάποιοι το θεώρησαν…. υπερτιμημένο, τονίζοντας με νόημα ότι σημασία στη ζωή έχουν άλλα πράγματα που δυστυχώς δεν φωτίζονται όσο πρέπει!

Ανάμεσα στους τελευταίους είναι και η περίπτωση της κυρίας Κατερίνας Ψυχή, η οποία αντέδρασε έντονα μέσω των social media στην υπερπροβολή του συγκεκριμένου γάμου, βάζοντας «φωτιά» στο facebook. Αφορμή για το ξέσπασμα της κυρίας Ψυχή στάθηκε ο «βομβαρδισμός» με φωτογραφιές και βίντεο από το γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Οι εικόνες με το … νυφικό (μπρος, πίσω, δεξιά και αριστερά), το γραφικό εκκλησάκι, τα κουφέτα (χρώμα, σχήμα, γεύση), την ανθοδέσμη, το πέπλο, το beach party, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τις βέρες στα sites, στις εκπομπές και στα περιοδικά φαίνεται πως εκνεύρισαν την κυρία Κατερίνα Ψυχή.

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν η κυρία Ψυχή ανέβασε στο Facebook, ένα post, θέλοντας να αναδείξει μια... άλλη καλλονή, η οποία αν και μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για το μυαλό και τις γνώσεις της μένει στην «αφάνεια», αφού σε αντίθεση με την κυρία Νομικού, λίγοι την γνωρίζουν στην Ελλάδα! Η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε χιλιάδες likes! Τι έγραφε;

«Έλενη Αντωνιάδου, ετών 28. Έχει εργαστεί στη NASA. Έχει μπει στη λίστα του Forbes νέων κάτω των 30, για την συμβολή της στον τομέα της υγείας. Έχει ήδη ιδρύσει δική της εταιρία.Έχει διακριθεί με βραβεία στην Βιοτεχνολογία, Βιοαστροναυτική και Αναγεννητική Ιατρική. ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ», έγραψε χαρακτηριστικά. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top