ΑΘΑΝΑΤΟ ελληνικό Δημόσιο! Επί 14 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι… ΝΕΚΡΟΣ

Η απίστευτη ταλαιπωρία που ζει ένας Έλληνας πολίτης

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Εδώ και 14 χρόνια, ο κύριο Γιάννης Διαμαντής, προσπαθεί να πείσει το ελληνικό Δημόσιο ότι δεν είναι νεκρός!

Όπως είπε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η περιπέτειά του με τα τρελά και παράλογα του δημοσίου ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια όταν πήγε να ψηφίσει στο Δήμο Αιγάλεω, όπου είναι δημότης.

Εκεί τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής του είπαν ότι δεν μπορεί να ψηφίσει γιατί είναι… νεκρός.

Ο κ. Διαμαντής άρχισε να ψάχνει την υπόθεση και διαπίστωσε ότι ένας άλλος άνδρας με το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο και το ίδιο ακριβώς πατρώνυμο είχε πεθάνει εκείνη την περίοδο μετά από νοσηλεία στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Μαζί με τη σύζυγό του απευθύνθηκαν στο δήμο Αιγάλεω, όπου είχαν σταλεί τα στοιχεία του νεκρού Γιάννη Διαμαντή για να τους ενημερώσουν για το λάθος που έχει γίνει, ώστε να το διορθώσουν.

Ο Δήμος όμως, δήλωσε… αναρμόδιος και τους έστειλε στο ληξιαρχείο Αθηνών κι εκεί οι υπάλληλοι με τη σειρά τους τον έστειλαν στον εισαγγελέα, που τους ενημέρωσε ότι θα πρέπει να πάνε σε δικαστήριο, να γίνει δίκη κι έτσι να διορθωθεί το λάθος.

Τα παράλογα όμως δεν σταμάτησαν ούτε στη δίκη, αφού το δικαστήριο εξέδωσε… απορριπτική απόφαση με την αιτιολόγηση ότι την αίτηση για αλλαγή των στοιχείων πρέπει να την κάνει ο… νεκρός Γιάννης Διαμαντής και όχι ο ζωντανός.

Ακόμα άκρη δεν έχουν βγάλει, αλλά αντίθετα αντιμετωπίζουν ένα σωρό προβλήματα καθώς δεν μπορούν να νικήσουν το τέρας της γραφειοκρατίας.

Για παράδειγμα η οικογένεια δεν μπορεί να πάρει το οικογενειακό επίδομα, ούτε να κάνει αποδοχή κληρονομιάς μετά το θάνατο του πατέρα του κ. Διαμαντή.

Παρ’ όλ’ αυτά όλο αυτό το διάστημα κάνει κανονικά τις φορολογικές του δηλώσεις και πληρώνει και φόρους!

Η περιπέτειά του συνεχίζεται και όπως δείχνουν τα πράγματα δε θα ξεμπερδέψει σύντομα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top