Σκηνές "Άγριας Δύσης" από Ρομά καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο Αιτωλικό

Φοβούνται να κυκλοφορήσουν

Στην Κόρινθο, το Αιτωλικό  και το Αίγιο, κάτοικοι καταγγέλλουν την παραβατικότητα μεμονωμένων Ρομά. Στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, μάλιστα, ορισμένοι παριστάνουν τους ασθενείς για να ληστεύουν.

Συνοδός ασθενή στο Νοσοκομείο Κορίνθου καταγγέλλει την...πλούσια δράση ορισμένων Ρομά. Η κάμερα καταγράφει μια γυναίκα να δίνει στο συνεργό της έξω από το νοσοκομείο ότι πρόλαβε να αρπάξει.

Αστυνομικοί πηγαίνουν συνοδεία για εξετάσεις όσους θεωρούν ύποπτους.

Η ασφάλεια του νοσοκομείου συγκεντρώνει στο ίδιο σημείο όσους φέρεται να πήγαν για ληστεία και όχι για νοσηλεία.

Καζάνι που βράζει το Αιτωλικό

Αγανακτισμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν χθες, Τετάρτη, το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού και ζήτησαν λύση για τα συνεχόμενα κρούσματα παραβατικότητας μεμονωμένων ομάδων Ρομα στην περιοχή.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, δηλώνουν. Για να προστατεύσουν, μάλιστα, τις περιουσίες  τους, προτείνουν να περιπολούν οι ίδιοι τις νύχτες κατά ομάδες.

Οι κάτοικοι στο Αιτωλικό φοβούνται να κυκλοφορήσουν τη νύχτα. Πυροβολισμοί ακούγονται καθημερινά. Μόλις δυο ημέρες πριν, δυο Ρομά συνελήφθησαν από αστυνομικούς, γιατί δεν σταμάτησαν σε έλεγχο. Η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί, αλλά τα κρούσματα παραβατικότητας είναι πολλά.

Οι κάτοικοι δεν θέλουν να ξαναζήσουν τα επεισόδια με τους Ρομά  το 2012. Για ημέρες, η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, με φωτιές, πυροβολισμούς, τραυματισμούς, συλλήψεις και ξυλοδαρμούς.

Η χθεσινή νύχτα ήταν εκρηκτική και στη Μυρτιά Αιγίου. Οι κάτοικοι ήρθαν στα χέρια με Ρομά, με αφορμή  τον τραυματισμό ενός παίκτη σε ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. Χρειάστηκε να επέμβει  η αστυνομία  για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top