ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: Αλισβερίσια ΘΑΝΑΤΟΥ στο Μενίδι μέρα μεσημέρι- ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ μπροστά στην κάμερα!

Αδιαφορούν για την αστυνομική δύναμη

Οργιάζει το εμπόριο ναρκωτικών στο Μενίδι, ακόμη και σήμερα, Τρίτη, που η περιοχή είναι γεμάτη με αστυνομικούς

Και, όμως, ούτε ο η παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης στο Μενίδι στάθηκε ικανή να σταματήσει, έστω και για λίγο, το εμπόριο ναρκωτικών. Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star στον καταυλισμό των Ρομά στο Μενίδι δείχνει ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Περάσαμε μέσα από τον καταυλισμό για να φτάσουμε στο σημείο απ’ όπου οι κάτοικοι βλέπουν καθημερινά να γίνεται η αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Δεκάδες χρήστες αγοράζουν αλλά και κάνουν χρήση ναρκωτικών κάτω από δέντρα, στα όρια του καταυλισμού των Ρομά. Όπως λένε οι ίδιοι οι χρήστες, αυτό γίνεται καθημερινά.

Οι χρήστες φτάνουν στο σημείο με τρένο, στον σταθμό των Αχαρνών.

Στη συνέχεια, περνούν μέσα  από τον χωματόδρομο που οδηγεί στον καταυλισμό και φτάνουν στο σημείο όπου προμηθεύονται τον θάνατο. Όλα στο φως της ημέρας.

Οι κάτοικοι, τρομοκρατημένοι, δεν τολμούν να μιλήσουν, καθώς φοβούνται ακόμη και για την ζωή τους. Άλλωστε, οι σφαίρες πέφτουν βροχή.

Αν όλα αυτά γίνονται μέρα μεσημέρι και με συνέχεις ελέγχους των αστυνομικών, φανταστείτε τι γίνεται τη νύχτα. Για να κάνουμε το ρεπορτάζ, χρειάστηκε μόλις δυο ώρες. Αλήθεια, πόσο χρόνο χρειάζεται το υπουργείο προστασίας του πολίτη για δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη των κατοίκων;

 

Δείτε στο βίντεο τι κατέγραψε η κάμερα του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top