ΚΑΙΡΟΣ σε απόγνωση! Ανεβάστε τα ΜΑΓΙΟ, κατεβάστε τις ΟΜΠΡΕΛΕΣ! Αναλυτική πρόγνωση

Μικρό διάλλειμα με ήλιο μέχρι το Σάββατο και από Κυριακή ξανά ψύχρα! Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης στο STAR

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης έκανε τη δική του πρόγνωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως είπε ο γνωστός μετεωρολόγος, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο «θα έχουμε καλό καιρό». Ωστόσο, την Κυριακή ο καιρός μας τα χαλάει ξανά!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΖΕΣΤΗ

«Ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι καλός με λιακάδα. Το μεσημεράκι στα ηπειρωτικά θα συννεφιάζει κατά τόπους τις δύο αυτές ημέρες και την Παρασκευή το απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη, θα έχουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες, ένα βοριαδάκι 3-5 μποφόρ και θερμοκρασία 30-32 βαθμούς. Στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 30 βαθμούς», είπε ο Μανώλης Αναδρανιστάκης.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ!

«Την Κυριακή θα έχουμε μια αλλαγή του καιρού κυρίως στα Ανατολικά, όπου θα σημειωθεί τοπική συννεφιά. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Το βράδυ της Κυριακής στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο και στις Βόρειες Κυκλάδες θα βρέξει. Στην Θεσσαλονίκη θα βρέξει το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής, ενώ στην Αθήνα θα συννεφιάσει το μεσημέρι και το απόγευμα και το βράδυ θα έχουμε βροχή ή καταιγίδα, με βοριαδάκι 5 μποφόρ και θερμοκρασία γύρω στους 28-31 βαθμούς», πρόσθεσε ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Δευτέρα και Τρίτη, θα έχουμε αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένους βοριάδες μέχρι και 7 μποφόρ. Οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας», συνέχισε ο ίδιος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top