ΘΡΙΛΕΡ στην Κρήτη! Δεν ανήκουν όλα τα οστά που βρέθηκαν στον Μάνο Βρυθιά

Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

ΘΡΙΛΕΡ στην Κρήτη! Δεν ανήκουν όλα τα οστά που βρέθηκαν στον Μάνο Βρυθιά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ανεύρεσης της σορού του Μάνου Βρυθιά σε ρέμα μετά από δύο ολόκληρους μήνες, καθώς από χθες το βράδυ στα δημοσιογραφικά γραφεία των τοπικών μέσων ενημέρωσης της Κρήτης κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι δεν άνηκαν όλα τα οστά που βρέθηκαν στον 36χρονο αγνοούμενο.

Όπως αναφέρει η Νέα Κρήτη, τη Δευτέρα το μεσημέρι στην προβλήτα 6 του λιμανιού του Ηρακλείου δύτες ανέσυραν από το νερό οστό του κάτω άκρου του νεαρού άνδρα μέσα σε παπούτσι, το τσαντάκι του που περιείχε μέσα την ταυτότητά του και τρία ακόμα μικρότερα οστά.

Η ιατροδικαστική έρευνα, αλλά και η αναγνώριση των στοιχείων από την οικογένεια του αγνοουμένου οδήγησε στην ταυτοποίηση του Μάνου Βρυθιά, παρότι δεν βρέθηκε το κρανίο του.

Όμως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα τρία οστά που ανασύρθηκαν δεν ανήκαν στον Μάνο Βρυθιά με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις διωκτικές αρχές.

Πάντως ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα τα οστά αυτά να ανήκουν σε σκύλο και να μην πρόκειται για ένα ακόμα μακάβριο εύρημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top