Αυτός είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε στο Λονδίνο-Tι δήλωσε ο πατέρας του

Ο τρομοκράτης τον μαχαίρωσε στο συκώτι και μετά από χειρουργική επέμβαση έχει διαφύγει τον κίνδυνο

Αυτός είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε στο Λονδίνο-Tι δήλωσε ο πατέρας του

Ο 35χρονος Antonio Φίλης, από τη Λαμία, με μητέρα Ιταλίδα, είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Λονδίνο το Σάββατο το βράδυ. Ο 35χρονος βρίσκεται είναι κάτοικος Λονδίνου από το 2011, έχει σπουδάσει Γεωπόνος - Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρομοκράτης τον μαχαίρωσε στο συκώτι και μετά από χειρουργική επέμβαση έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε....»,  είπε στο Lamiareport ο πατέρας του 35χρονου, Γιώργος Φίλης.

«Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά...», πρόσθεσε ο πατέρας. 

Παιδί της κρίσης ο Αντώνης Φίλης που πριν μία βδομάδα έκλεισε τα 35 χρόνια του έφυγε για το Λονδίνο από το 2011 αναζητώντας καλύτερες συνθήκες μα κυρίως εργασία. Εγγονός του δημάρχου στη Λαμίας στο τέλος της δεκαετίας του ‘80, του γιατρού Αντώνη Φίλη. Με σπουδές στην Τεχνολογία τροφίμων αναζητούσε δουλειά στην χώρα μας αλλά μάταια. Έτσι πήρε την απόφαση να πάει στο Λονδίνο όπου εργάζονταν σε εταιρεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top