ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ στον άνδρα που κρατούσε κλειδωμένη τη 47χρονη μητέρα στα Σεπόλια

Αντιμετωπίζουν και οι δύο ψυχολογικά προβλήματα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο σύντροφος της 47χρονης, η οποία βρέθηκε χθες το βράδυ κλειδωμένη μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Σεπόλια, μετά από κινητοποίηση της εκπομπής «Φως στο τούνελ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι την Τερέζα Ζοζεφίνα Σόιμπερ από τον Μάρτιο.

Ο ίδιος είναι ρακοσυλλέκτης, ενώ και οι δύο φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία, ο άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 Το χρονικό της τραγικής αυτής υπόθεσης

Οι τηλεθεατές  ήταν εκείνοι που εντόπισαν την 47χρονη  αγνοούμενη μητέρα που αναζητούσαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη η κόρη της και η αδελφή της.

Η 47χρονη, η οποία  είχε να δώσει σημεία ζωής από τον Μάρτιο,  εντοπίστηκε στα Σεπόλια, σ’ ένα ακατοίκητο σπίτι όπου βρισκόταν φυλακισμένη. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που επικοινώνησαν με την εκπομπή στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε μια γυναίκα που έμοιαζε στην Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, ελληνο-αυστριακής καταγωγής.

Όταν μεταφέρθηκε η σχετική πληροφορία από το στούντιο,  αναχώρησαν η κόρη της και η αδελφή της, για την περιοχή  που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες, ενώ ενημερώθηκε επίσης το Κέντρο Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί έσπευσαν στον συγκεκριμένο χώρο.

Το θέαμα ήταν ανατριχιαστικό. Συγγενείς και αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αλυσοδεμένη πόρτα σ’ ένα σκοτεινό σπίτι στο οποίο όπως αποκαλύφθηκε παρέμενε  φυλακισμένη για μήνες, από τον  σύντροφό  της,  έναν  αλκοολικό άνδρα  που την κακοποιούσε, αλλά δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα άνοιγμα φωνάζοντας παράλληλα το όνομά της. Εκείνη κάποια στιγμή τους απάντησε, για να βρεθεί σύντομα αφού απευλευθερώθηκε, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές με την κόρη της να δηλώνει:  «Ευτυχώς είναι ζωντανή και από δω και μπρος θα είναι πάντα υπό την προστασία μας».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top