Έγκλημα μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο-Πίστευαν ότι είναι εξαφανισμένη και την είχε δολοφονήσει ο γιατρός εραστής της!

Η εξαφάνιση, οι έρευνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και η σύλληψη

Έγκλημα ιπποκράτειο νοσοκομείο

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας 36χρονης Γεωργιανής από την Θεσσαλονίκη. Το πτώμα της γυναίκας, η οποία ήταν και μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε, μετά από μέρες ερευνών, πεταμένο σε ρέμα στο Παλιούρι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 36χρονη, δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και δράστης φέρεται να είναι ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω facebook με τον γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα, θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και αύριο Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ....

Σύμφωνα με το thestival.gr για την υπόθεση της εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν από την πρώτη στιγμή ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας και όχι εξαφάνισης. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ έπρεπε να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.  

Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. 

Το πτώμα της 36χρονης έφερε σημάδια κακοποίησης και εκδορές. Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, δεν προχώρησε σε εκτίμηση καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν κατά τη νεκροτομή.

ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ... FACEBOOK 

Από τη στιγμή που ο σύζυγος της 36χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, η Αστυνομία στράφηκε στον 38χρονο αγγειοχειρουργό. Οι συνομιλίες που είχε ο ίδιος με την 36χρονη στο facebook ήταν αρκετές για να αποδείξουν ότι μεταξύ τους υπήρχε ερωτική σχέση, η οποία δεν πήγαινε καλά. Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα, όπου και κατάγεται. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά του και περίμεναν να κάνει ένα λάθος.

Οι έρευνες στην Χαλκιδική

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το λάθος του αγγειοχειρουργού έγινε όταν δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου, μετέβη στην οικία του, στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι ο 38χρονος ... δεν πήγε στο Πανόραμα, αλλά στην Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top