Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο προσπαθώντας να αποφύγει την επίθεση χούλιγκανς

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ

Εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.

Στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην έγγραφη παραγγελία του, ο κ. Τσόγκας ζητεί να αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση να επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις, και σε περίπτωση που εντοπιστούν οι ύποπτοι να εξεταστούν ανωμοτί.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο 24χρονος Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου, λίγο μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στη συμπρωτεύουσα, προσπάθησε να αποφύγει επίθεση αγνώστων, αλλά παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παράσυρση σημειώθηκε το βράδυ της 27ης Απριλίου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 24χρονου, πιθανότατα λόγω των οπαδικών προτιμήσεων του νεαρού. Εκείνος στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Λίγο νωρίτερα, κοντά στο ίδιο σημείο, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τέσσερις οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», που κινούνταν σε ζεύγη, είχαν καταγγείλει ότι δέχθηκαν ξυλοδαρμό από άγνωστους, με διαφορά λίγων λεπτών. Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα διακριτικά του ΠΑΟΚ που έφεραν πάνω τους. Δύο εξ αυτών, 21 ετών ο καθένας, αλλά κι ένας 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Ο νεαρός οπαδός, νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες,  στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Χθες Τετάρτη, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του νεαρού οπαδού πως ο 24χρονος ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Τον κρατούσαν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη, ωστόσο ένα ένα τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να καταρρέουν.

Έτσι σήμερα ο Νάσος Κωνσταντίνου κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του που βρέθηκαν από την Πάφο στο πλευρό του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top