Εργατική Πρωτομαγιά! ΔΕΙΤΕ πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Εργατική Πρωτομαγιά! ΔΕΙΤΕ πώς θα κινηθούν τα MMM

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα 1η Μαΐου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές ως προς το πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα τα τρόλεϊ, ενώ τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι στο τραμ πραγματοποίησαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 07:00 το πρωί, ενώ ο ηλεκτρικός ξεκινά τα δρομολόγιά του στις 08:00.

Το μετρό θα λειτουργήσει κανονικά, όμως δε θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και αντίστροφα, ενώ ακινητοποιημένος θα είναι ο Προαστιακός.

Δεμένα θα είναι και τα πλοία σήμερα, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για την Εργατική πρωτομαγιά στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στις 10:30 το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Μάλιστα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει και νέα 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 17 Μαΐου, σημειώνοντας ότι αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να αιφνιδιάσει τους εργαζομένους και φέρει τα μέτρα νωρίτερα στη Βουλή, θα αλλάξει και η ημέρα της απεργίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top