Τραγικό ΦΙΝΑΛΕ ενός οικογενειακού δράματος! Γνώριζε για τη σχέση ο πυροσβέστης από την Ηγουμενίτσα

«Δεν ήθελε να τον σκοτώσει», λέει ο δικηγόρος

Για έναν οικογενειακό Γολγοθά που βίωνε καθημερινά έκανε λόγο ο συνήγορος του 59χρονου πυροσβέστη, ο οποίος σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τον εραστή της γυναίκας του και πυροβόλησε εκείνη στα πόδια.

Όπως είπε ο κ. Δημήτρης Δήμου, η δολοφονία του 48χρονου εμπόρου, πατέρα δύο παιδιών, αποτελεί την τραγική κατάληξη ενός οικογενειακού δράματος.

Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του 59χρονου, ο πελάτης του έχει μετανιώσει για την πράξη του από την πρώτη στιγμή και δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 48χρονο.

«Είναι μετανιωμένος δεν είχε βούληση να σκοτώσει», είπε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 59χρονος πυροσβέστης ακολούθησε τη σύζυγό του, μόλις σχόλασε από τη δουλειά της σε ψησταριά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Μαζί του είχε ένα κυνηγετικό όπλο. Με το αυτοκίνητό της η 47χρονη πήγε στο κλειστό γυμναστήριο στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας. Εκεί συναντήθηκε με τον 48χρονο έμπορο.

Όπως λένε οι κάτοικοι άκουσαν φωνές και μετά τρεις πυροβολισμούς. Ο πυροσβέστης φέρεται να πυροβόλησε τον γείτονά του, στα πόδια και τον θώρακα και τη σύζυγό του στα πόδια.

Μόλις συνήλθε από το αρχικό σοκ η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο είχε παραμείνει και ο σύζυγός της. Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.  Η 47χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

«Η κόρη μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Κλαίει συνεχώς. Χρειάζεται υποστήριξη. Με το σύζυγό της είναι σε διάσταση. Σε διαδικασία διαζυγίου», είπε ο πατέρας της 47χρονης.

Ο 59χρονος πυροσβέστης, πατέρας δύο παιδιών, θα απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι στον ανακριτή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top