Τέσσερις ΝΕΚΡΟΙ - Βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ η μηχανικός του στρατιωτικού ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Ελασσόνα

Ανάμεσα στους νεκρούς ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς - Πρώτη ανάρτηση: 11:25

3 ΝΕΚΡΟΙ, βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ η μηχανικός του ελικοπτέρου

Μια ακόμα τραγωδία στοιχειώνει τον ελληνικό στρατό, καθώς όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου που κατέπεσε σήμερα το πρωί στην Ελασσόνα βρέθηκαν τέσσερις νεκροί, ενώ βαριά τραυματισμένη είναι η ιπτάμενη μηχανικός που επέβαινε σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο, τύπου Χιούι του στρατού ξηράς εντοπίστηκε από εναέρια μέσα στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.

Οι πιλότοι δεν εξέδωσαν σήμα κινδύνου, ενώ όπως έγινε γνωστό σε αυτό επέβαιναν πέντε άτομα, δύο χειριστές, μία ιπτάμενη μηχανικός και δύο στρατιωτικοί που είχαν επιβιβαστεί από στρατόπεδο της Λάρισας. 

Το ελικόπτερο εκτελούσε πτήση από Αθήνα προς Λάρισα και από εκεί θα μετέβαινε στην Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εκτέλεσε το πρώτο μέρος προς τη Λάρισα συνέχισε για Κοζάνη, αλλά χάθηκε το στίγμα του από τα ραντάρ.

Πυροσβεστικές και στρατιωτικές δυνάμεις "χτένισαν" την περιοχή του Σαραντάπορου για να εντοπίσουν το ελικόπτερο, το οποίο σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα έπρεπε στις 09:50 να είχε προσγειωθεί στον προορισμό του. Όμως από κάποια στιγμή κι έπειτα δεν απαντούσε στις κλήσεις που του γίνονται από επίγειους ελεγκτές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top