Τα καραβάνια της οργής και της ταλαιπωρίας: Σε Γολγοθά εξελίχτηκε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Στην Ιονία οδό η ουρά ξεπέρασε τα 10 χιλιόμετρα- Προβλήματα και στην Αθηνών- Πατρών

Σε Γολγοθά εξελίχτηκε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Στην Ιονία οδό η ουρά των αυτοκινήτων ξεπέρασε τα 10 χιλιόμετρα ενώ πολύωρες καθυστερήσεις σημειώθηκαν και στην Αθηνών-Κορίνθου. Τα έργα τα οποία δεν ήταν ολοκληρωμένα λειτούργησαν ως εμπόδια, εκνευρίζοντας τους οδηγούς. 

Χιλιάδες οδηγοί για ώρες προσπαθούσαν να φτάσουν στον προορισμό τους, ενώ σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων στους νέους αυτοκινητόδρομους που προκάλεσαν την αγανάκτηση των οδηγών.

Στην Ιόνια οδό το γεγονός ότι το έργο παραδόθηκε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί πλήρως ήταν ο λόγος που ακινητοποίησε χιλιάδες οδηγούς.

Τα προβλήματα εντοπίζονταν στη νέα σήραγγα της Κλόκοβας, καθώς λίγο πριν τα οχήματα εισέλθουν σε αυτή οι δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας της Ιονίας Οδού μετατρέπονταν σε μία. Έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που για μια απόσταση περίπου τριανταπέντε χιλιομέτρων χρειάστηκαν κοντά στις δύο ώρες.

«Ο καινούργιος αυτοκινητόδρομος καταλήγει στην διατομή του παλιού δρόμου, άρα οι δυο λωρίδες κυκλοφορίας καταλήγουν σε μια λωρίδα, με αποτέλεσμα όταν έχουμε αυξημένη κίνηση αυτό το πράγμα να μην μπορεί να λειτουργήσει και να δημιουργεί μια μεγάλη συμφόρηση η οποία επεκτείνεται προς τα πίσω για αρκετά χιλιόμετρα» εξήγησε στο Star ο συγκοινωνιολόγος, Πάνος Παπαδάκος.

Προβλήματα και στην Αθηνών - Πατρών

Οι μεσημεριανές βροχοπτώσεις αλλά και ο μεγάλος όγκος οχηματων δημιούργησαν τεράστιες ουρές χιλιομέτρων. Μεγαλύτερο ήταν το πρόβλημα μετά τα διόδια της Κορίνθου με τις ουρες στις 6 το απογευμα να φτάνουν τα πέντε χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO,

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top