Μαρτυρία ΦΩΤΙΑ του γιατρού που ΓΑΖΩΣΑΝ με σφαίρες τον γιο του- Έγιναν όλα για μια γυναίκα;

Πώς έδωσε στο παιδί του τις πρώτες βοήθειες

H περιπέτεια του 26χρονου, που δέχτηκε επίθεση με σφαίρες στο Παλαιό Φάληρο, χθες, Τρίτη, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, συνεχίζεται. Ο 26χρονος είναι γιος γιατρού, ορθοπεδικού, ο οποίος, μάλιστα, του έδωσε και τις πρώτες βοήθειες, αμέσως μετά το περιστατικό και πριν έρθει το ασθενοφόρο.

Ο νεαρός δέχτηκε 4 σφαίρες από άνδρα που οδηγούσε μηχανή. Νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γονείς του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς το περιστατικό συνέβη λίγα μέτρα από το σπίτι τους και άκουσαν ξαφνικά τον γιο τους να φωνάζει βοήθεια.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα βρισκόταν ακριβώς κάτω από το σπίτι του και μιλούσε με έναν φίλο του, με τον οποίο είχαν επιστρέψει από έξοδό τους, όταν μια μοτοσυκλέτα πέρασε από δίπλα του. Ο οδηγός απευθύνθηκε στο θύμα ρωτώντας τον «τι κοιτάς ρε;», κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα, τον πυροβόλησε εξ επαφής με πιστόλι 9 χιλιοστών και, στη συνέχεια, ανέβηκε ξανά στη μηχανή και διέφυγε. Στο σημείο έχουν βρεθεί 4 κάλυκες και μια βολίδα.

Ο φίλος του, με τον οποίο ήταν μαζί τη μοιραία στιγμή, έδωσε κατάθεση και, όπως όλα δείχνουν, μάλλον το περιστατικό συνέβη για τα μάτια μιας κοπέλας, με την οποία είχε σχέση ο δράστης και την οποία γνώριζε το θύμα. Επιπλέον, την ώρα που έμπαινε στο ασθενοφόρο ο 26χρονος, κατάφερε να πει στους αστυνομικούς το όνομα του δράστη, τον οποίο αναγνώρισε.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα και κάνει έρευνες, δεν έχει, όμως, καταφέρει ακόμα να τον συλλάβει.

Ο πατέρας του 26χρονου, σοκαρισμένος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε ότι δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, παρά τα όσα μπορεί να ακούγονται. «Δεν είναι ναρκωτικά, δεν είναι τίποτα απ’ όλα αυτά. Σας μιλώ εν τιμή». Ο γιατρός αναφέρει ότι τόσο η αντιτρομοκρατική υπηρεσία όσο και το τμήμα ανθρωποκτονιών ερευνούν την υπόθεση κι ότι εκείνος δεν μπορεί να πει περισσότερα, όσο οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η αιτία της επίθεσης να είναι τα μάτια μιας γυναίκας, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω. «Ο γιος μου έχει δεσμό, δεν έχει δώσει δικαιώματα» υπογραμμίζει. «Το ξέρω πολύ καλά αυτό, όσο παράξενο ή περίεργο κι αν ακούγεται».

«Το παιδί υποβλήθηκε σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση, γιατί δέχτηκε σφαίρες στον θώρακα, τη σπονδυλική στήλη και τα ζωτικά όργανα. Είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση, κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Ο 26χρονος είναι ένα πολύ ήσυχο παιδί. Είναι φοιτητής πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά κι εργάζεται σε μια εταιρεία. «Δεν είχε δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Δυστυχώς, όμως, έγινε αυτό που έγινε».

Ένα πράγμα μόνο ζητάει ο πατέρας: «Να γίνει το παιδί μου καλά! Να σεβαστούμε τις δύσκολες αυτές στιγμές και, αν αργότερα υπάρξει κάτι, μπορούμε να μιλήσουμε».

Τι λέει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η θεία του 26χρονου

«Είναι μια από τις καλύτερες οικογένειες. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, αλλά δεν μπορώ. Δεν είναι παιδί ξεμυαλισμένο, γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω. Μακάρι να τον ήξερε (ο 26χρονος) τον δράστη, να τον πιάσουν, να μάθουμε και τον λόγο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top