Χαμογελαστός πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων ο Χρυσαυγίτης που κατηγορείται για την επίθεση στο φοιτητή

Τον αποθέωσαν συγκεντρωμένοι που τον περίμεναν -Πρώτη ανάρτηση: 03-04-2017 14:04

Χαμογελαστός και ιδιαίτερα χαλαρός, παρά το γεγονός ότι φορούσε χειροπέδες και κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών έφτασε σήμερα στα δικαστήρια ο χρυσαυγίτης που συνελήφθη για την επίθεση στον φοιτητή.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και μάλιστα μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαλαρός μπροστά στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια τον αποθέωσαν φωνάζοντάς του «Χρηστάρα κράτα γερά. Αίμα, τιμή Χρυσή Αυγή».

Εκείνος τους χαιρέτισε και τους χαμογέλασε ενώ κάποιοι του φώναζαν «είναι σκευωρία βάστα, βάστα» και επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους φωνάζοντάς τους «κοράκια, ψοφάτε για αίμα! Έρχονται κι άλλα μνημόνια τώρα».

Ο 42χρονος κατηγορούμενος δεν έμεινε πολλή ώρα στο γραφείο του ανακριτή, αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή Αλέξη Λαζάρου στις 15:00 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν ομάδα ατόμων που φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από κάτοικο της περιοχής, συνελήφθη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Τελικά θα απολογηθεί την Τετάρτη (05.04.2017) στις 12:00. 


ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ- ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 

 Η προθεσμία δόθηκε γιατί απουσιάζουν βασικά έγγραφα από τη δικογραφία, όπως π.χ η ιατροδικαστική έκθεση για το θέμα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων του κόμματος και να είχε προσληφθεί το 2012 ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στην Βουλή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top