ΦΡΙΚΗ στην Ηλεία! Τεμαχισμένο πτώμα άνδρα καλυμμένο με χώμα

Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία/ Πρώτη ανάρτηση: 01-04-2017 11:34

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας, όταν το απόγευμα της Παρασκευής, εντόπισαν στην περιοχή της Βαρβάσαινας ένα τεμαχισμένο πτώμα!

Και σιγά σιγά το κουβάρι ενός φρικιαστικού εγκλήματος αρχίζει να ξετυλίγεται. Το πτώμα ανήκει σε Πακιστανό εργάτη, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου. Η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στις αρχές, από τον εργοδότη του.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που ερευνούσαν την υπόθεση, κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το πτώμα, στην περιοχή της Βαρβάσαινας, σύμφωνα με το ilialive.

Ήταν ένα «δύσκολο» σημείο σε ορεινή αγροτική θέση της Βαρβάσαινας, μέσα σε ένα λάκκο όπου το πτώμα είχε καλυφθεί με χώμα. Το σώμα του άτυχου άνδρα ήταν τεμαχισμένο, με άγνωστο εργαλείο, σε τέσσερα μέρη. Οι αποτρόπαιες εικόνες της σκληρής δολοφονίας σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως, έως αργά το βράδυ είχαν προσαχθεί τουλάχιστον δύο άτομα, ομοεθνείς του θύματος, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top