ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΟΚ με τον παραολυμπιονίκη και τον 47χρονο πριν το ΕΓΚΛΗΜΑ - «Θα σε γ@μησω ανάπηρε»

Κινηματογραφική ταινία θυμίζει η τραγωδία στο πρακτορείο προπό του Μοσχάτου

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο πρακτορείο που διατηρούσε στο Μοσχάτο, ο παραολυμπιονίκης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μάριου Λουκόπουλου. Οι δυο άντρες είχαν ραντεβού υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομία. Ήθελε να προειδοποιήσει τον 47χρονο, ότι αν απειλούσε ξανά την οικογένεια του, θα τον σκότωνε. 

«O 47χρονος μου είπε “ρε ανάπηρε, ανίκανε που πήγες με τη γυναίκα μου, τώρα θα δεις πως θα σε γ.... εσένα και τη μητέρα σου”. Τότε έβγαλα το πιστόλι από το καροτσάκι και είπα να μην ξανά πιάσει τη μητέρα μου στο στόμα του, γιατί θα τον σκότωνα. Εκείνη τη στιγμή όρμησε και προσπάθησε να μου αρπάξει το πιστόλι». Αυτό φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος παραολυμπιονίκης.

Έκλεισε τις κάμερες στο κατάστημα, λίγο πριν πάει εκεί το θύμα υποστήριξε ο κατηγορούμενος, για να μην μπορεί να αποδείξει στο δικαστήριο ότι τον απείλησε με πιστόλι. Τότε ο επιχειρηματίας προσπάθησε να του πάρει το όπλο και ακολούθησε πάλη. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και έπεσαν πυροβολισμοί. 

«Τότε ο Μάριος άρχισε να πετάει καρέκλες και τραπέζια προς το μέρος μου και μου έλεγε να μην συνεχίσω για να μη πάθω μεγάλη ζημιά, από θέμα δικαστηρίου. Αφηνίασε. Του είπα “μ.... απείλησες τη μάνα μου” και τον πυροβόλησα. Πριν τον πυροβολήσω για δεύτερη φορά μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε : “Με πυροβολούν, με σκοτώνουν”», φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος .

Το θύμα τηλεφώνησε στο 100, ενώ ψυχορραγούσε.  

Την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για κατ΄ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι, σχολίασε ο αδερφός του θύματος. «Αυτό είναι απόφαση της δικαιοσύνης, εγώ έχω εμπιστοσύνη. Ο ίδιος άνθρωπος που του έδωσε αυτή τη δυνατότητα ήταν και ο ίδιος άνθρωπος που του απήγγειλε και τις κατηγορίες ότι ήταν φόνος εν ψυχρώ», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top