Έπιασαν οι ζέστες- Σαββατοκύριακο με 27 βαθμούς κελσίου και...βουτιές

H θερμοκρασία θυμίζει καλοκαίρι

Τον ήλιο και τη θάλασσα θα απολαύσουν αύριο, Σάββατο, όσοι μείνουν στην πόλη και όσοι ταξιδέψουν, καθώς η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα θα σκαρφαλώσει σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Λαμπερός ήλιος, δροσερή θάλασσα, 27 βαθμοί κελσίου και καμία κουβέντα για πολιτική και οικονομία. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ...ζεστού σαββατοκύριακου που έρχεται.

Οι πιο ...ανυπόμονοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις βουτιές, το ψαροντούφεκο αλλά και τις χαλαρές στιγμές στην παραλία, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης λέει ότι «το Σάββατο θα είναι αρκετά ζεστή ημέρα για την εποχή, η θερμοκρασία θα είναι κατά 10 βαθμούς επάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, δηλαδή θα έχουμε με λίγα λόγια θερμοκρασίες που αντιστοιχούν περί τα μέσα Ιουνίου».

Στη Λάρισα το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 27 βαθμούς κελσίου, σε Καρδίτσα και Τρίκαλα τους 26, σε Σέρρες, Αθήνα, Άργος και Λαμία το θερμόμετρο θα δείξει 25 βαθμούς, στο Μεσολόγγι 24, σε Κοζάνη και Δράμα 23. Σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Τρίπολη θα έχει 22 βαθμούς κελσίου.

Το ημερολόγιο αύριο, Σάββατο, θα δείχνει 25 Μαρτίου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, όμως, θα θυμίζει 25 Ιουνίου. Παρ΄ ολ΄ αυτά, αρκετοί Αθηναίοι μάς είπαν πως δεν σκοπεύουν να φύγουν εκτός πόλης.

Όσοι φύγουν, θα επισκεφθούν κοντινούς προορισμούς, είτε για μονοήμερη, είτε για διήμερο. Το Ναύπλιο έχει ήδη γεμίσει από κόσμο.

Η επιστροφή, την Κυριακή θα γίνει με τοπικές βροχές σε Μακεδονία και Θράκη.

Ο κ. Ανανδρανιστάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «την Κυριακή, πάντως, θα έχουμε μικρή πτώση κατά 1 με 2 βαθμούς κυρίως εξαιτίας της συννεφιάς, η πτώση θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα οπότε σιγά -σιγά θα επανέλθουμε σε κανονικά για την εποχή επίπεδα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top