H Aθήνα μυρίζει...Bollywood- Ινδός ΚΡΟΙΣΟΣ των τηλεπικοινωνιών παντρεύει την κόρη του και "κλείνει" 2 υπερπολυτελή ξενοδοχεία!

Το συνολικό κόστος του γάμου ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ

H Aθήνα μυρίζει...Bollywood- Ινδός ΚΡΟΙΣΟΣ των τηλεπικοιν

Δύο πασίγνωστα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας κλείστηκαν για τον Απρίλιο, ώστε να φιλοξενήσουν τον γάμο της κόρης Ινδού κροίσου τηλεπικοινωνιών.

Στον γάμο, που θα έχει άρωμα Bollywood και κόστος πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, θα παρευρεθούν περίπου 400 καλεσμένοι.

Ο εκατομμυριούχος Καράν Ισρανί από την Ινδία και η σύζυγός του Μόνικα επέλεξαν την πόλη της Αθήνας για να παντρέψουν την κόρη τους, Σερένα, με τον Νταλαμάλ Ραμνανί, επίσης Ινδό. Η τελετή αναμένεται να αποτελέσει τον ορισμό της χλιδής και να γράψει ιστορία!

Γύρω από τον γάμο επικρατεί απόλυτη μυστικότητα και δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα λεπτομέρειες. Το μόνο που γνωρίζουμε, από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είναι ότι θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 6, 7, 8 και 9 Απριλίου, ενώ, εκτός από τη γαμήλια δεξίωση, θα γίνουν και δυο ή τρία πάρτι.

Οι δυο οικογένειες, αν και κατάγονται από την Ινδία, κατοικούν στο Λονδίνο, απ’ όπου θα ταξιδέψουν οι περισσότεροι καλεσμένοι. Αναμένονται, επιπλέον, καλεσμένοι από την Αμερική, την Αφρική και, φυσικά, την Ινδία. Οι οικογένειες πραγματοποίησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδια σε 3 υποψήφιες πόλεις που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το ευτυχές γεγονός. Εκτός από την Αθήνα, επισκέφτηκαν επίσης τη Βαρκελώνη και το Άμστερνταμ. Η ελληνική πρωτεύουσα, όμως, τους έκλεψε την καρδιά!

Πριν το γάμο, θα πραγματοποιηθεί άλλο πάρτι σε, επίσης πασίγνωστο, παραθαλάσσιο κλαμπ της Γλυφάδας, ενώ η γαμήλια δεξίωση θα δοθεί σε ιστορικό χώρο στο κέντρο της πόλης.  

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το άρωμα Bollywood θα είναι περιορισμένο κι ότι οι προτιμήσεις του ζευγαριού κινούνται προς τα δυτικά πρότυπα, ενώ άλλοι ότι το στοιχείο Ινδίας θα είναι το κυρίαρχο. Μόνο η φιλοξενία των καλεσμένων στα δυο ξενοδοχεία αναμένεται να ξεπεράσει τα 350.000 ευρώ!

Η μελλόνυμφη Σερένα με την αδερφή της, Σαμίρα

Η οικογένεια Ισρανί, εξάλλου, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι για τις χαρές των παιδιών τους δεν διστάζουν να πληρώσουν και με το παραπάνω! Το 2014 διοργάνωσαν τον γάμο της κόρης τους Σαμίρα στην επονομαζόμενη «Πόλη των Λιμνών» στην Ινδία. Έκλεισαν περισσότερα από 250 δωμάτια για τους καλεσμένους τους, πάλι σε δυο υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Η τελετή έμεινε αξέχαστη τόσο στους προσκεκλημένους όσο και στους κατοίκους ολόκληρης της πόλης Ινταϊπούρ! Η Σαμίρα παντρεύτηκε τον Αραβα Σουμπίρ Κιματραΐ, με τον οποίο απέκτησαν δίδυμες κόρες.

Ο Καράν Ισρανί θεωρείται κροίσος των τηλεπικοινωνιών και είναι άνθρωπος που δούλεψε σκληρά επί δεκαετίες. Τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια περιλαμβάνουν επέκταση του γραφείου του από την Αγγλία στην Αφρική και την Ασία. Η περιουσία του υπολογίζεται, σύμφωνα με ξένα μέσα, στα 560 εκ. δολάρια, ποσό που του επιτρέπει να…ξοδεύει αλόγιστα για τον γάμο της κόρης του.

Το ζεύγος Ισρανί

Ο 60χρονος, σήμερα, Καράν έφυγε από την Ινδία σε νεαρή ηλικία για να σπουδάσει και να δουλέψει στο Λονδίνο. Εκεί γνώρισε τη Λονδρέζα σύζυγό του, Μόνικα, η οποία τελείωσε το Queens College και σήμερα διατηρεί τη δική της εταιρεία με είδη δώρων και αντίκες.

Εκτός από λαμπερούς γάμους και διασκέδαση, όμως, η οικογένεια Ισρανί ξοδεύει χρήματα και σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, παραθέτοντας στο Λονδίνο συχνά φιλανθρωπικά δείπνα, υπό τις οδηγίες διεθνώς αναγνωρισμένων σεφ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top