Φοβόταν ότι πάσχει από καρκίνο ο 59χρονος που σκότωσε την κόρη του στη Μεσσήνη και αυτοκτόνησε

Ο μεγάλος φόβος του μήπως του πάρουν το παιδί

Βαρύ πένθος έχει καλύψει τη Μεσσήνη μετά από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν ένας 59χρονο σκότωσε με καραμπίνα τη 10χρονη κόρη του και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Ένα τεράστιο «γιατί» βασανίζει συγγενείς, φίλους και γείτονες του 59χρονου, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν εκείνο που του όπλισε το χέρι για να αφαιρέσει τη ζωή του σπλάχνου του.

Σύμφωνα με το Tharrosnews η τραγωδία άρχισε να ξετυλίγεται χθες το πρωί, όταν η γυναίκα που βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού χτύπησε το κουδούνι για να πάρει το παιδί και να το πάει στο σχολείο.

Κανείς δεν της άνοιξε, όμως εκείνη άκουγε από μέσα την τηλεόραση να παίζει δυνατά. Χτύπησε επανειλημμένα το κουδούνι και τελικά τηλεφώνησε με αγωνία στον κουνιάδο του 59χρονου που ήταν σαν δεύτερος πατέρας για το 10χρονο κορίτσι.

Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία που με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την τηλεόραση ανοιχτή, ενώ πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ήταν ένα ρόφημα, το οποίο ο 59χρονος το είχε μισοπιει.

Φτάνοντας στο δωμάτιο της μικρής την βρήκαν νεκρή πάνω στο κρεβατάκι της σε εμβρυακή στάση. Όλα δείχνουν ότι δεν αντιλήφθηκε καν τις κινήσεις του πατέρα της, ο οποίος την πυροβόλησε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι του παιδιού κείτονταν νεκρός ο πατέρας, πυροβολημένος με το ίδιο όπλο στο κεφάλι.

Ο ιατροδικαστής έφτασε στο σημείο και λίγο μετά τις 13:00 ολοκλήρωσε την αυτοψία. Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί ο 59χρονος πυροβόλησε την κόρη του περίπου στις 06:30 επτά παρά ενώ εκείνη κοιμόταν και μετά αυτοκτόνησε.

Ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά από το θάνατο της συζύγου του πριν από τέσσερα χρόνια από καρκίνο.

 Άνθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν κλειστό άνθρωπο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εκδήλωνε μεγάλες φοβίες για την υγεία του. Όπως λένε είχε εμμονές ότι θα αρρωστήσει πολύ σοβαρά, και παρά το γεγονός ότι οι εξετάσεις του ήταν καλές, εκείνος πίστευε ότι θα πάθει καρκίνο.

Μάλιστα η αστυνομία δεν αποκλείει αυτές οι εμμονές του με την υγεία του σε συνδυασμό με την εξάρτηση που είχε από την κόρη του να του όπλισαν το χέρι.

Μιλώντας στο Tharrosnews ο νονός του δράστη είπε ότι τον είχε συναντήσει την Πέμπτη και διέκρινε ότι ήταν πολύ ταραγμένος. Τον ρώτησε πώς είναι κι εκείνος του απάντησε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα με την υγεία του.

Δεν αντιλήφθηκε όμως κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του που να προμήνυε το κακό.

«Την κόρη του την λάτρευε, δεν ήθελε να πάει σε άλλα χέρια και γι’ αυτό πιστεύω προτίμησε να την πάρει μαζί του», είπε.

Όσο για την οικονομική του κατάσταση, παρά το γεγονός ότι αρκετοί γείτονες είπαν ότι δεν εργαζόταν, εκείνος υποστηρίζει ότι δούλευε με σύμβαση στο δήμο, ενώ είχε και αρκετά κτήματα που είχε κληρονομήσει από την οικογένειά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top