ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ για την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη-Νέα στοιχεία ΣΟΚ

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Έχει σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Μεσσήνη, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε την 10χρονη κόρη του με καραμπίνα, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα πτώματα του πατέρα και της κόρης, βρήκε μέσα στο σπίτι η γυναίκα η οποία πήγαινε κάθε μέρα το κοριτσάκι στο σχολείο.

Όταν έφτασε στην οικία και δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα με το κλειδί που είχε στη διάθεση της, κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί το αποτρόπαιο θέαμα.

 Όπως το star.gr σας έγραψε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο 59χρονος δεν μπορούσε να αντέξει τον χαμό της συζύγου του που έφυγε από καρκίνο πριν από περίπου 5  χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο δράστης, λίγες ώρες πριν συμβεί το κακό είχε πει σε συγγενείς του, ότι ανησυχεί για την υγεία του, καθώς θεωρούσε ότι έχει κάτι πάρα πολύ κακό. Φοβόταν το τι θα γινόταν στην κόρη του, αν έφευγε και εκείνος από τη ζωή. Επίσης, φέρεται να είχε προβλήματα με τους συγγενείς της συζύγου του και θεωρούσε ότι θα του πάρουν το παιδί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προσπαθήσει να το κάνουν, κάτι για το οποίο αντιδρούσε έντονα.

Το τραγικό νέο έκανε γρήγορα το γύρο της Μεσσήνης, με τους συμμαθητές και τους δασκάλους της 10χρονης να πληροφορούνται την τραγωδία ενώ ήταν στο σχολείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top