ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Άνοιξε η γη και κατάπιε έναν 38χρονο από τα Οινόφυτα –Μπορείτε να βοηθήσετε;

Πριν εξαφανιστεί έδωσε στην κόρη του μια εικόνα και την Καινή Διαθήκη

Ένας 38χρονος άντρας από τα Οινόφυτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν μερικά 24ωρα. Η περίεργη εξαφάνιση του σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ ήδη έχει εκδοθεί και Silver Alert για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tatiana Live», ο 38χρονος Γιάννης Δημόπουλος, πατέρας ενός παιδιού, χάθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αφού είχε προηγηθεί ένα τροχαίο που είχε με το ασημί Ι.Χ. του σε διασταύρωση στη Χαλκίδα (Αυλίδα).

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος πριν εξαφανιστεί βρέθηκε, χωρίς το αυτοκίνητο στο σπίτι της πρώην συζύγου του, στο Δήλεσι και πριν φύγει απ’ αυτό χάρισε στην κόρη του μία εικόνα και την Καινή Διαθήκη. Ακολούθως ζήτησε από τη σύζυγο του να τον πάει στην οικία του στα Οινόφυτα, όπου μένει μαζί με δύο αδέλφια του, όπως και έγινε και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητο του 38χρονου δεν βρέθηκαν ίχνη του, αλλά μόνο προσωπικά του αντικείμενα (πορτοφόλι, δίπλωμα, ταυτότητα, τσάντα, κλειδιά).

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 11 Μαρτίου, ο Γιάννης Δημόπουλος φορούσε γκρι φόρμα, λαδί μπλούζα ή μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Όπως αναφέρεται στο silver alert «η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο».

Ο αδελφός του αγνοούμενου είπε στην ίδια εκπομπή πως «ο 38χρονος δεν είχε δείξει σημάδια ότι θέλει να φύγει. Το αμάξι του, το βρήκαμε το Σάββατο πεσμένο σε μια κολώνα. Πίστευε πολύ στην εκκλησία.  Σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο να πήγε σε μοναστήρι. Υπήρχαν οικονομικές δυσχέρειες, ωστόσο τη μέρα που εξαφανίστηκε φαινόταν μια χαρά».  

ΒΙΝΤΕΟ Ε

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top