Δύο ακόμη Πρωτοδικεία στην Αττική προανήγγειλε ο Κοντονής

Νέο δικαστικό μέγαρο για Έδεσσα και Γιαννιτσά θέλει ο υπουργός

Κοντονης πρωτοδικεία

Την δημιουργία δύο Πρωτοδικείων στην Αττική προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να επιλυθεί ένα πρόβλημα δεκάδων ετών με τον... υδροκεφαλισμό του Πρωτοδικείου της Αθήνας, του μεγαλύτερου άλλωστε σε όλη την Ευρώπη.

Ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε από περιοδεία του στο νομό Πέλλας ότι θα ενεργοποιηθεί νόμος του ...1981 που προέβλεπε την σύσταση δύο ακόμη Πρωτοδικείων, τα οποία όμως ποτέ δεν έγιναν, λόγω των ποικίλων αντιδράσεων που συναντούσε κάθε φορά το άνοιγμα μίας τέτοιας συζήτησης για επιπλέον Πρωτοδικεία στο νομό Αττικής. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν οι επαφές με τους δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής, όπου θα συσταθούν τα Πρωτοδικεία.

Σε πολυκατοικίες στεγάζονται τα δικαστήρια στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά, γεγονός που ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε “όνειδος” ,προαναγγέλλοντας παράλληλα την επίσπευση των διαδικασιών για την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στην Έδεσσα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top