Νοσοκομείο Ελπίς!Ο πατέρας του γιατρού που έπεσε στο κενό μιλά με δάκρυα στο Star-«Θέλω τον γιο μου»

Στο φως ξανά οι δραματικές ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία - Διενεργούνται έρευνες για το ατύχημα

Ο άτυχος νέος που είχε εφημερία στο νοσοκομείο «Ελπίς» έπεσε από σκάλα και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ο πατέρας του γιατρού μίλησε στο Star, και κλαίγοντας είπε «τον γιο μου θέλω, το παιδί μου θέλω… Ο διοικητής μου είπε ότι ο γιος μου γλίστρησε, αλλά ένα παιδί γυμνασμένο, όπως το δικό μου, δεν μπορεί να πάθει τέτοιες κακώσεις».

Ο γιος του γλίστρησε από τη σκάλα στο νοσοκομείο, οπού εργάζεται και έπεσε στο κενό. Στα σκαλοπάτια υπάρχουν ακόμα τα ίχνη αίματος και στο σημείο της πτώσης λείπουν κομμάτια από το μάρμαρο, όπως λείπει κι ένα κομμάτι από το χερούλι της σκάλας. Κανείς όμως δεν μπορεί ακόμα τουλάχιστον να πει με σιγουριά τι προκάλεσε το ατύχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των νοσοκομειακών γιατρών: «Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου και η κουπαστή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση».

Ο πατέρας του 26χρονου ειδικευόμενου χειρουργού ήρθε άρον άρον από την Πάτρα με τη σύζυγο του για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του παιδιού του, ενώ καταφθάνει και ο άλλος αδελφός που είναι επίσης γιατρός.

Ο τραυματισμός αυτός έφερε για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια τις δραματικές ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία και την έλλειψη χρηματοδότησης που δεν ευνοεί τη συντήρηση παλιών κτιρίων.

Κατάρρευση των δημόσιων δομών καταγγέλλει με αφορμή το συμβάν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ενώ η διοίκηση του Ελπίς με ανακοίνωση της κρίνει αβάσιμες τις φήμες πως είχε υποχωρήσει η κουπαστή της σκάλας και αναφέρει πως γίνονται έρευνες για το ατύχημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top