Έγκλημα Καστοριάς: «ΣΦΙΓΓΑ» ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον ταξιτζή-ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ οι συγγενείς του αδικοχαμένου οδηγού

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 30χρονος ειδικός φρουρός που ομολόγησε πως σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί στην Καστοριά.

Στους αστυνομικούς εμφανίστηκε σφίγγα γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση αφού μυστήριο παραμένει τι του όπλισε το χέρι. Στο χωρίο του θύματος, όλοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι και μιλούν για έναν άριστο οικογενειάρχη και επαγγελματία.

Η οικογενειακή φίλη του άτυχου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου ξεσπά στην κάμερα του STAR:

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε αυτό το πράγμα, ο άνθρωπος αυτός στον Κοσμά!»

Είναι η γυναίκα στην οποία απευθύνθηκε η σύζυγος του οδηγού ταξί όση ώρα τον αναζητούσε με απόγνωση.

Στο πλευρό της οικογένειας που περνά δύσκολες ώρες είναι όλο το χωριό. Φίλοι και συγγενείς που αναρωτιούνται γιατί ο δικός τους άνθρωπος χάθηκε τόσο άδικα. Ο θείος του άτυχου Κοσμά λέει: «Σε όλα του ήταν άψογος»!

Τι όπλισε το χέρι του ειδικού φρουρού

Όλη η Καστοριά αναρωτιέται γιατί χάθηκε ο Κοσμάς... αν γνωρίζονταν με το δράστη και τι όπλισε το χέρι του ειδικού φρουρού που ομολόγησε πως τον σκότωσε!

Η κάμερα του περιπτέρου πρόδωσε το δράστη... Ο άνθρωπος που εργάζεται στο περίπτερο συγκλονισμένος μιλάει για τον φίλο του.

«Χάθηκε ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πατέρας και οικογενειάρχης!»

«ΣΦΙΓΓΑ» Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Ο ειδικός φρουρός στους αστυνομικούς εμφανίστηκε σφίγγα... δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις. Δεν απάντησε σε ερωτήσεις. Μόνο επανέλαβε πως είχε οικονομικά προβλήματα και ήθελε να ληστέψει τον οδηγό ταξί όμως δεν του αφαίρεσε κάτι.

Πληροφορίες του STAR αναφέρουν πως ο ειδικός φρουρός, είπε, πως είχε προσωπικά με το θύμα. Κανείς δεν ξέρει τι του όπλισε το χέρι... τι οδήγησε έναν αστυνομικό που βραβεύτηκε από την υπηρεσία του γιατί κατάφερε να πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη να προχωρήσει στο έγκλημα.

Ο 30χρονος είχε ζητήσει να μετατεθεί στην Καστοριά από όπου καταγόταν καθώς φοβόταν αντεκδίκηση από τους συντρόφους του Νίκου Μαζιώτη. Όμως 2,5 χρόνια μετά με το ίδιο 45αρι πυροβολεί και σκοτώνει έναν 52χρονο οδηγό ταξί.

Η απολογία του αύριο αναμένεται να ρίξει φως στα κίνητρα της δολοφονίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top