ΧΑΜΟΣ στη Λάρισα: Με καδρόνια και ρόπαλα με καρφιά στα χέρια φυγαδεύτηκαν Ηλιόπουλος-Κασιδιάρης

Ανεπιθύμητοι στην πόλη οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής»-Παραλίγο σύρραξη έξω από τηλεοπτικό στούντιο

«Πόλεμος» ξέσπασε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα», εξαιτίας της παρουσίας του Ηλία Κασιδιάρη και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, οι οποίοι παραχωρούσαν συνέντευξη στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, έξω από το στούντιο τους την είχαν «στημένη» αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ωστόσο αυτό που επακολούθησε δεν το περίμεναν… ούτε οι αστυνομικοί που έστησαν ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να τους φυγαδεύσουν από το στούντιο, προκειμένου να αποφευχθεί σύρραξη.

Όπως θα δείτε και στο video, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος βγήκε έτοιμος για καυγά  με ένα καδρόνι στα χέρια, ενώ ένας από τους ανθρώπους  που συνόδευε τους βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» κρατούσε ρόπαλο με καρφιά, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτήματα για το πώς βρέθηκε πάνω του.

Την ίδια στιγμή, με ανακοίνωση του, ο Δήμος Λάρισας δήλωσε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού.

Με αφορμή την προγραμματισμένη παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, στη Λάρισα από το Δήμο Λαρισαίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Σάββατο πρόκειται να βρίσκεται στην Λάρισα, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Είμαστε σίγουροι ότι η «πολιτική εκδήλωση» της Χρυσής Αυγής, δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά της δημοκρατίας.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σταθερά προσηλωμένη στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και σε ιδεολογίες που κινούνται πέρα και έξω από τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, δηλώνει ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα.

Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top