ΣΟΚΑΡΕΙ το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την 14χρονη Κατερίνα από την Ημαθία δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία

«Κινούμενη» βόμβα το αυτοκίνητο που παρέσυρε τις δυο γυναίκες στην Αμφιλοχία-Το είχαν αγοράσει για ανταλλακτικά

Νέο βίντεο ντοκουμέντο σοκάρει για τον τρόπο που έχασε τελικά τη ζωή της η μικρή Κατερίνα στην Ημαθία. Ανατριχιαστικές όμως,είναι και οι  αποκαλύψεις σχετικά με το τροχαίο της Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε αρχικά, η 14χρονη Κατερίνα είχε διασχίσει τη διάβαση,  στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, ενεργοποιώντας το φανάρι των πεζών. Όμως, το roumlouki.gr ανέβασε νέο βίντεο ντοκουμέντο, από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης , η οποία βρίσκεται... αρκετά μέτρα πριν.

Τα πλάνα φαίνονται να οδηγούν στο συμπέρασμα πως το κορίτσι είχε περάσει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπου βρίσκεται το σπίτι της, πολύ νωρίτερα. Σε δεύτερο βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφεται και το αυτοκίνητο που ένα λεπτό αργότερα θα έπεφτε πάνω της.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Περνώντας στο άλλο τραγικό δυστύχημα, αυτό της Αμφιλοχίας,  θα δείτε στο video το... παροπλισμένο ταξί , με το οποίο ένας 19χρονος παρέσυρε δύο γυναίκες, τη στιγμή που επέστρεφαν στα σπίτια τους, με τα πόδια. Το αξιοσημείωτο είναι, πως ενώ το αυτοκίνητο-φάντασμα  το είχε αγοράσει ο πατέρας του νεαρού για... ανταλλακτικά, το χρησιμοποιούσε και ο γιός για να κινείται μέσα στο χωριό και να πηγαίνει στα χωράφια! Όλα αυτά... χωρίς να έχει βγάλει ακόμη δίπλωμα!

«Άδεια ικανότητα οδηγήσεως δεν είχε , να οδηγεί ήξερε όμως. Ήταν ένα παλιό αυτοκίνητο. Πινακίδες βέβαια δεν είχε. Από απόψεως μηχανολογικής κλπ ήταν σε καλή κατάσταση και φωτισμό διέθετε και απ΄όλα» δήλωσε τηλεφωνικά στο Star ο Ανδρέας Ζώης, δικηγόρος του 19χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος οδηγός εγκατέλειψε τα θύματά του, ενώ  μετά από περίπου δύο ώρες εντοπίστηκε στο σπίτι του και συνελήφθη.

«Δεν σταμάτησε γιατί πανικοβλήθηκε, αλλά θα πρέπει να σημειώσετε ότι δεν έκρυψε το αυτοκίνητο. Χθες δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα. Το μόνο που έλεγε είναι, ζητάω από όλους συγνώμη» πρόσθεσε ο κος Ζώης.

Ο νεαρός, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε μέσα στο σκοτάδι την παρουσία των δύο γυναικών στον δρόμο του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top