ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ! Η 14χρονη Κατερίνα έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων της αδελφής της- Αντί για πάρτι, έκαναν κηδεία ….

Λάτρης των αυτοκινήτων ο 18χρονος οδηγός που την χτύπησε! Πληροφορίες Star

Ατέλειωτος είναι ο θρήνος  στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για τον άδικο χαμό της 14χρονης μαθήτριας που παρασύρθηκε από οδηγό 18 ετών που οδηγούσε, χωρίς δίπλωμα, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός η Κατερίνα σκοτώθηκε την ήμερα των γενεθλίων της 6χρονης αδελφής της, η οποία όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, δεν γνωρίζει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους. Η μικρούλα δεν ξέρει ακόμη ότι η αγαπημένη της Αδελφή δεν ζει!

Συντετριμμένοι οι συγγενείς της άτυχης Κατερίνας ζητούν απαντήσεις για το τραγικό τροχαίο.

Στην κηδεία της άτυχης μαθήτριας δάκρυσαν και οι πέτρες, όπως μεταδώσαμε το Σάββατο στο star.gr.

Για τον άδικο και πρόωρο χαμό της, σήμερα Κυριακή συγγενείς άφησαν λίγα λουλούδια και ένα καντηλάκι στο σημείο που κόπηκε το νήμα της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα λάστιχα στο αυτοκίνητο του 18χρονου οδηγού ήταν φθαρμένα. Το ίδιο μετέφεραν  πηγές από την Πυροσβεστική στο star.gr.

ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ

Ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και είχε αναπτύξει σύμφωνα με την τροχαία υπερβολική ταχύτητα. Ήταν λάτρης των αυτοκίνητων και σπούδασε τεχνικός αμαξωμάτων στον ΟΑΕΔ  Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργάζεται και στο φανοποιείο του πατέρα του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας .Τώρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΦΩΤΟ Alexandreia-gidas.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top