Καταθέσεις που συγκλονίζουν στη δίκη του «Δράκου του Αμαρουσίου»-Άκουγε φωνές που του έλεγαν «χούφτωσ’την!»

Διαβάστε τι είπαν οι γυναίκες που έζησαν τον τρόμο: «Ήμουν ξαπλωμένη και στεκόταν πάνω μου όρθιος»

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε το πρωί της Δευτέρας ο 30χρονος φερόμενος ως «δράκος του Αμαρουσίου», για τις επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών τον Μάιο του 2016.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο νεαρός άνδρας είχε σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή του Αμαρουσίου, καθώς είχε επιχειρήσει να βιάσει τις έξι γυναίκες την ώρα που πήγαιναν στην δουλειά τους.

Δίχως να ξεστομίσει λέξη, κοιτώντας με βλέμμα απλανές, ο φερόμενος ως «Δράκος του Αμαρουσίου», άκουσε τις έξι γυναίκες να περιγράφουν με δάκρυα στα μάτια, τον τρόμο που έζησαν στα χέρια του, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Ωστόσο ο 30χρονος το αρνείται, υποστηρίζοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να «θίξει» και να μειώσει τις γυναίκες, τις οποίες θώπευε στα γεννητικά τους όργανα, γιατί η γυναίκα που αγαπούσε, τον παράτησε.

Οι καταθέσεις των έξι γυναικών συγκλονίζουν:

Ένα από τα θύματα του 30χρονου, με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε στο δικαστήριο:

«Νιώθω κάποιος να με πιάνει, να με ακινητοποιεί. Ένιωσα ένα χέρι στο στήθος, άρχισα να ουρλιάζω. Με έριξε κάτω, με κρατούσε από το κεφάλι. Σκέφτηκα ή θα με βιάσει ή θα σκάσω. Δεν μίλησε καθόλου, δυσκολευόταν με το ένα χέρι να μου ανοίξει το παντελόνι».

Μια άλλη γυναίκα κατέθεσε:

«Πρόθεσή του ήταν ο βιασμός μου. Ήθελε να μου επιτεθεί, ήθελε να προχωρήσει σε βιασμό, να με τραβήξει μέσα στη διάβαση».

Συνήγορος υπεράσπισης: «Τότε γιατί δεν συνέχισε, αφού δεν υπήρχε κανείς να ακούσει;»

Μάρτυρας: «Ήμουν ξαπλωμένη και στεκόταν πάνω μου όρθιος, δεν ξέρω αν είδε κάποιον και σταμάτησε».

Μία υπάλληλος καθαρισμού σε εφημερίδα, ήταν το τελευταίο θύμα του 30χρονου, αφού κατάφερε να δει τα χαρακτηριστικά του και να τα περιγράψει στην Αστυνομία που προχώρησε στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

«Μου βάζει την ταινία στο στόμα και σκέφτηκα, πάει τελείωσα τώρα. Βάζω το χέρι μου να τον διώξω, τον έγδαρα στο στόμα. Έβγαλα την ταινία και άρχισα να φωνάζω. Άρχισαν να γαυγίζουν κάτι σκυλιά που έχει η εφημερίδα και τότε με άφησε και έφυγε».

Ο 30χρονος άνδρας το βάζει στα πόδια και λίγο αργότερα τον συλλαμβάνουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: «ΑΚΟΥΓΕ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΧΟΥΦΤΩΣ΄ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣ΄ΤΗΝ»

Στο δικαστήριο κατέθεσε όμως και η μητέρα του 30χρονου, η οποία ανέφερε πως η ερωτική απογοήτευση ήταν ο λόγος που ο γιος της κλείστηκε στον εαυτό του. «Πριν από τις επιθέσεις άκουγε φωνές -"χούφτωσ' την - χούφτωσ' την" του έλεγε η φωνή» υποστήριξε η ίδια, λέγοντας πως αυτό της εξομολογήθηκε ο γιος της μετά την προφυλάκισή του.

Η μητέρα του 30χρονου ανέφερε ακόμη στο δικαστήριο: «Είναι κλειστός άνθρωπος συνεσταλμένος. Είχε πάθει ένα ατύχημα ο πατέρας του, όταν ήταν 12 ετών, και τον είχε επηρεάσει πολύ. Είχε μία σχέση, την έβλεπε στο μπαρ και πήγαιναν σε ξενοδοχεία. Της είχε αδυναμία. Χωρίσανε και αρρώστησε, είχε κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του, μελαγχολικός, καθόταν σε μια καρέκλα και ξαφνικά γελούσε ή μιλούσε μόνος του. Πρέπει να χώρισαν δύο-τρεις μήνες πριν τις επιθέσεις, αλλά δεν θυμάμαι».

Η μητέρα του κατηγορουμένου είπε ακόμη ότι ο γιος της «έβλεπε την κοπέλα του στο πρόσωπό τους» και ζήτησε συγγνώμη από τις γυναίκες.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρρας ο οποίος παρακολουθεί τον κατηγορούμενο τους τελευταίους εννέα μήνες, υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν άρρωστο άνθρωπο που βρέθηκε ξαφνικά στον κυκεώνα μιας σχέσης που τον διέλυσε.

«Είναι ένας άνθρωπος με οριακή νοημοσύνη που αρρώστησε. Δεν είναι βιαστής, είναι άτολμος και δειλός», κατέθεσε ο κ. Σούρρας.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου με την απολογία του κατηγορουμένου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top