Δέκα καταγγελίες μέχρις στιγμής για επιθέσεις σε ταξιτζήδες

Αποφεύγουν πλέον να επιβιβάζουν πελάτες από το δρόμο

Γέμισε το κτίριο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης  Αττικής από ταξιτζήδες οι οποίοι κατέθεσαν  δεκάδες περιστατικά,  τα οποία  θεωρούν ότι σχετίζονται με τη δολοφονία του 52χρονου Γιώργου Δεκαβάλα.

Από τις αμέτρητες καταγγελίες οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν προσεκτικά τις δέκα, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον μανιακό ο οποίος δολοφόνησε τον άτυχο οδηγό, ενώ πριν 20 μέρες είχε πυροβολήσει έναν ακόμα αυτοκινητιστή τραυματίζοντάς  τον σοβαρά.

«Έγινε ένα  περιστατικό προχθές πάνω στην πλατεία στο Κεφαλάρι. Kάποιος απείλησε επειδή του είπαν να μην παρκάρει στην πιάτσα με τα ταξί» είπε στο Star ένας ταξιτζής ενώ ένας άλλος αποκάλυψε:

«Ήταν ένα παιδί, το οποίο όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί κοιτούσε περίεργα και φορούσε κουκούλα».

Στις πιάτσες επικρατεί ο τρόμος. Οι ταξιτζήδες παίρνουν τα μέτρα τους προκειμένου να μη θρηνήσουν άλλο νεκρό συνάδελφο.

«Αποφεύγουν  να επιβιβάζουν πελάτες στο δρόμο  ενώ παλιότερα δεν το σκεφτόντουσαν» αναφέρει ένας πελάτης.

«Δεν παίρνω άντρες, μόνο παππούδες και γυναίκες. Τι μέτρα προστασίας να πάρεις δεν υπάρχουν μέτρα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όπως στο εξωτερικό να βάλεις τζάμια ασφαλείας» ανέφερε μία οδηγός ταξί.

Οι οδηγοί στην πιάτσα της Κηφισιάς είναι πολύ προσεκτικοί όπως μας λένε μετά το περιστατικό ενώ τις βραδινές ώρες αποφεύγουν το σημείο

«Ένα βράδυ, καθημερινή ήταν, εδώ μπορεί να υπήρχαν 15 - 17 ταξί. Τώρα μπορεί να περάσεις και να μην υπάρχει κανείς» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star ένας ταξιτζής.

Οι αστυνομικοί έχουν βρει τη διαδρομή που έκανε το όχημα του άτυχου οδηγού από τη στιγμή που ξεκίνησε τη βάρδια μέχρι τη στιγμή που δολοφονήθηκε.

Σε μια προσπάθεια να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηριώδους εγκλήματος,  συλλέγουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας οι οποίες βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής και τα μελετούν προσεκτικά ώστε να βρεθεί το ακριβές σημείο όπου  επιβιβάστηκε ο δολοφόνος. Έτσι πιστεύουν ότι θα εντοπίσουν το δράστη ο οποίος δεν αποκλείουν να διαμένει στην περιοχή της Κηφισιάς.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top