ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΕ και ζήταγε βοήθεια από τον SERIAL KILLER των ταξιτζήδων! Μαρτυρία ΦΩΤΙΑ στο star.gr

Φόβος και τρόμος ο μανιακός στις πιάτσες των ταξιτζήδων στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΕ και ζήταγε βοήθεια από τον SERIAL KILLER των ταξιτζήδων! Μαρτυρία ΦΩΤΙΑ στο star.gr

Θλίψη, δάκρυα, αλλά και… φόβο σε συγγενείς, φίλους, και συναδέλφους προκάλεσε η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ένας οδηγός ταξί στην Κηφισιά το βράδυ της Τρίτης, με πολλούς να βλέπουν έναν μανιακό δολοφόνο πίσω από το φριχτό χτύπημα, καθώς 20 μέρες πριν είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό, χωρίς νεκρό ευτυχώς.

Οδηγός ταξί των Βορείων Προαστίων, που ήταν φίλος και συνεργάτης του θύματος, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για τον αδικοχαμένο ταξιτζή, αλλά και τον… μυστήριο τύπο με την κουκούλα που έχει βάλει στο μάτι τον κλάδο τους, και  ίσως κρύβεται πίσω από την δολοφονία του ενός και την απόπειρα δολοφονίας του άλλου.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ SERIAL KILLER ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ

«Πριν περίπου 20 μέρες, είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό στην Κηφισιά, ευτυχώς όμως δεν θρηνήσαμε θύματα. Ένας νεαρός τύπος με κουκούλα μπήκε στο ταξί από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά», είπε αρχικά ο οδηγός ταξί στο star.gr, θέλοντας να κρατήσει για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του και περιέγραψε καρέ –καρέ την παρ ολίγο τραγωδία.

«Λίγο πριν ο συνάδελφος αφήσει τον τύπο με την κουκούλα στον προορισμό του, αισθάνθηκε κάτι στο λαιμό του, σαν κάψιμο και ένιωσε να ιδρώνει. Οι οδηγοί ταξί επειδή είμαστε πολλές ώρες στο τιμόνι αισθανόμαστε περίεργα με τον αυχένα, την πλάτη και τη μέση μας…. Ο συνάδελφος αισθάνθηκε ότι έπαθε εγκεφαλικό και τότε είπε στον τύπο με την κουκούλα “φιλαράκι επειδή δεν αισθάνομαι καλά, νιώθω ότι παθαίνω εγκεφαλικό, μπορείς να μου τραβήξεις το χειρόφρενο;”. Όπως και έγινε! Ο τύπος με την κουκούλα,  ο οποίος δεν αποκλείεται, όπως εικάζουν και από την ΕΛ.ΑΣ να χτύπησε τον συνάδελφο με όπλο με σιγαστήρα, του τράβηξε το χειρόφρενο και εγκατέλειψε το όχημα», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός ταξί στο star.gr, διευκρινίζοντας ότι ο συνάδελφος του δεν είχε καταλάβει πως δεν ίδρωνε, αλλά αιμορραγούσε!

«Ο συνάδελφος λιποθύμησε, λίγο αργότερα τον εντόπισαν συγγενείς και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ

Αναφερόμενος στον οδηγό ταξί που βρέθηκε νεκρός στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη, ο ίδιος άνθρωπος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 52χρονο συνάδελφο του, τον … άτυχο Γιώργο.

«Ο Γιώργος ήταν αυτό που λέμε δύο μέτρα παλικάρι! Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, άριστος επαγγελματίας που έτρεχε για το μεροκάματο. Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μεγαλώσει το παιδί του. Δούλευε πολλές ώρες καθημερινά, έδινε αγώνα και ήξερε πολύ καλά την περιοχή», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός ταξί στο  star.gr, ξεκαθαρίζοντας ότι μάλλον το κίνητρο του δολοφόνου δεν ήταν η ληστεία, καθώς δεν έλειπαν χρήματα από τον άτυχο Γιώργο!

Όπως μεταδώσαμε στο star.gr, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο 52χρονος οδηγός ταξί πρέπει να πυροβολήθηκε ενώ το ταξί βρισκόταν εν κινήσει, γι' αυτό και συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ότι τo όπλο, με το οποίο πυροβολήθηκε είναι ένα 22άρι, ενώ βρέθηκαν δύο κάλυκες, ένας μέσα στο αυτοκίνητο και ένας απ' έξω. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι τα τζάμια τόσο του οδηγού, όσο και του συνοδηγού ήταν ανέπαφα. Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αξιωματικοί της Ασφάλειας για τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top