Χαμός στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης: Δεν πραγματοποιήθηκε κανένας πλειστηριασμός (VIDEO)

Διαδηλωτές μπούκαραν με φωνές και συνθήματα

Στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης μπούκαραν την Τετάρτη διαδηλωτές με φωνές και συνθήματα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί (και σήμερα) κανένας πλειστηριασμός.

Όπως μεταδίδει το thestival, η παρέμβαση του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα να μην διενεργηθούν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί ενός ισογείου καταστήματος και ενός υπογείου στις Συκιές.

Να σημειωθεί πως για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση μεταξύ των μελών του συντονισμού και της συμβολαιογράφου, γιατί η συμβολαιογράφος τόνιζε πως δεν είναι υποχρεωμένη να πει στους διαδηλωτές το λόγο για τον οποίο ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός.

«Συμβολαιογράφοι φαίνονται να παίζουν το παιχνίδι των τραπεζών. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στη διεκδίκηση από την τράπεζα Πειραιώς ενός μαγαζιού και ενός υπογείου στη λαϊκή γειτονιά των Συκεών ενώ υπήρχαν μέσα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου και δεν επέτρεψαν να προχωρήσει ο πλειστηριασμός εκατοντάδες διαδηλωτές η συμβολαιογράφος δήλωσε ότι ματαιώθηκε λόγω μη ύπαρξης προσφορών. Είναι ένα παιχνίδι των τραπεζών να αρπάξουν την λαϊκή κατοικία και περιουσία», τόνισε ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top