Νέα στοιχεία στο ΘΡΙΛΕΡ με τη δολοφονία του ιερέα στον Γέρακα- Τα πορίσματα της αστυνομίας

Ευρήματα στη σκηνή του εγκλήματος ίσως οδηγήσουν στον δράστη

Νέα στοιχεία στο ΘΡΙΛΕΡ με τη δολοφονία του ιερέα στον Γέ

Όχι μόνο υποδέχτηκε αλλά και σέρβιρε, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ο πατήρ Ιερόθεος, τον δράστη του. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο ιερέας βρέθηκε δολοφονημένος χθες, Τρίτη, στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αληθινές Ειδήσεις», ένα δαγκωμένο κομμάτι μπακλαβά, ένα μισογεμάτο κουτάκι αναψυκτικού και τρεις σβησμένες γόπες τσιγάρου, που βρέθηκαν στο τασάκι, εξετάζονται από την Αστυνομία, με την ελπίδα να την οδηγήσουν πιο κοντά στον δράστη.

Η πρώτη εικόνα δείχνει μια φιλική συνάντηση στο σπίτι του ιερέα, που εξελίχθηκε σε άγριο φονικό. Η αιτία και τα κίνητρα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα.

Γενετικό υλικό και δαχτυλικά αποτυπώματα από τα σερβίτσια βρίσκονται, μαζί με τα τρόφιμα και τα τσιγάρα, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, ενώ παράλληλα έρευνες πραγματοποιούνται και στο άμεσο περιβάλλον του ιερέα.

Το χρονικό της υπόθεσης

 

Λίγο μετά τις 12μιση, ξημερώματα Τρίτης, ένας αγαπημένος φίλος του πατέρα Ιερόθεου, που τον έψαχνε στο τηλέφωνο όλη μέρα και δεν τον έβρισκε, αποφάσισε να τον επισκεφτεί για να δει τι γίνεται. Η πόρτα ήταν κλειστή. Καθώς είχε κλειδί του σπιτιού, άνοιξε και βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα: ο φίλος του ήταν δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι του, φορώντας τις πιτζάμες του. Στο στόμα του βρέθηκε ένα κομμάτι πανί και στο μπάνιο του σπιτιού του ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα. Δυο από τα πλευρά του ιερέα ήταν σπασμένα, γεγονός που φανερώνει ότι ο δολοφόνος άσκησε βία εναντίον του.

Ίχνη παραβίασης δεν υπήρχαν στο σπίτι, άρα, μάλλον, ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος. Το μόνο έπιπλο που έχει παραβιαστεί είναι ένα ντουλάπι του σπιτιού, από το οποίο κλάπηκαν κάποια κοσμήματα. 

Η αστυνομία θεωρεί ανοιχτό το ενδεχόμενο της ληστείας, δεν αποκλείει, όμως, ην περίπτωση η κλοπή να έγινε σκόπιμα για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες από τα πραγματικά κίνητρα.

 

Ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτμο. Φοίτησε στην Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή. Όταν ήταν 16 ετών, πέρασε την πόρτα της περίφημης Μονής της Πάτμου κι, έκτοτε, αφιερώθηκε στην εκκλησία. Ο ναός του Αγ. Γεωργίου στην Πεντέλη, μάλιστα, στον οποίο λειτουργούσε, αποτελεί μετόχι της Μονής Πάτμου.

Ο μοναδικός, ίσως, μάρτυρας που γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη, είναι το σκυλάκι του, ράτσας Μαλτέζ, ο πιστός φίλος και συγκάτοικός του τα τελευταία χρόνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top