Οι αγρότες έρχονται στην Αθήνα με... πούλμαν! ΒΙΝΤΕΟ

Θα στήσουν μπλόκο στη Βουλή - Θα συναντηθούν με Δραγασάκη

Με αγρότες θα γεμίσει αύριο Τρίτη το κέντρο της Αθήνας.  Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο συλλαλητήριο που είχαν υποσχεθεί... στην κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Μαριάννα Τζανετάτου, «οι αγρότες θα στήσουν μπλόκο στη βουλή. Έχουν δώσει ραντεβού στη μία και μισή το μεσημέρι στην πλατεία Βάθη για να διαμαρτυρηθούν αρχικά έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν πορεία με τελικό προορισμό την πλατεία Συντάγματος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη φορά δεν θα δούμε τρακτέρ στο κέντρο της πόλης, καθώς οι αγρότες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, όπως λένε, να διανύσουν τόσα πολλά χιλιόμετρα με αγροτικά μηχανήματα κι έτσι φέτος θα έρθουν στην Αθήνα με πούλμαν!

Την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση αγροτών της κεντρικής Μακεδονίας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη. Ωστόσο, τα περιθώρια συνεννόησης είναι μάλλον στενά, δεδομένου ότι σήμερα ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου ξεκαθάρισε πως σε δημοσιονομικό επίπεδο δεν μπορεί να δοθεί ούτε ένα επιπλέον ευρώ στους αγρότες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top