ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Θρίλερ με τον νεκρό άνδρα που βρέθηκε στο ΣΕΦ-Είχε ισχυρό τραύμα στο κεφάλι

Μυστήριο παραμένει προς το παρόν η ταυτότητά του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανεύρεση ενός νεκρού άνδρα το πτώμα του οποίου όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, εντοπίστηκε στην παραλία πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Από τις αρχές ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα καθώς το θύμα έχει ένα ισχυρό τραύμα στο κεφάλι.

Όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα, με φακούς στα χέρια  τα στελέχη του εγκληματολογικού εξετάζουν σχολαστικά το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα. Ήταν περασμένες έξι και μισή το απόγευμα της Τετάρτης, στην βραχώδη στενή παραλία πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Φάληρο. Το πτώμα που ήταν πεσμένο πίσω από τα τσιμεντένια μπλοκ της παραλίας πρωτοαντίκρισε μια γυναίκα που έκανε βόλτα. Μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ, έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας  ο οποίος ήταν γυμνός από τις πολλές μέρες που βρίσκονταν στη θάλασσα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις  είναι περίπου 40 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης και 1,75 στο ύψος. Η ταυτότητα του άτυχου άνδρα μέχρι στιγμής παραμένει ένα μυστήριο, όπως μυστήριο καλύπτει και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Το θρίλερ κορυφώθηκε όταν η πρώτη αυτοψία έδειξε ένα  μεγάλο τραύμα στο κεφάλι, δεξιά στο μέτωπο. Τραύμα που παραμένει άγνωστο το πώς προκλήθηκε.

Φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η ασφάλεια του λιμενικού σώματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top