«Είδα όραμα και σκότωσα τον πατέρα μου»-Πέθανε στις φυλακές ο πατροκτόνος του Βόλου

Ο 56χρονος τον είχε σφάξει με κουζινομάχαιρο-Δεν είχε πάρει την φαρμακευτική του αγωγή

Πέθανε στις φυλακές ο πατροκτόνος του Βόλου

Την τελευταία του πνοή μέσα στη φυλακή άφησε ο πατροκτόνος του Βόλου, τέσσερα χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία.

Ο 56χρονος άνδρας που είχε ψυχολογικά προβλήματα, κατακρεούργησε με κουζινομάχαιρο και έξι μαχαιριές το 2013 τον πατέρα του, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία.

Το μοιραίο απόγευμα, δεν είχε λάβει την φαρμακευτική του αγωγή.

Μάλιστα το δολοφονικό του μένος δεν είχε σταματήσει εκεί, καθώς στη συνέχεια είχε προσπαθήσει να τραυματίσει θανάσιμα και τον γαμπρό του δίχως να τα καταφέρει.

Ο 56χρονος είχε ομολογήσει ο ίδιος το έγκλημα βγαίνοντας από το σπίτι, όταν γείτονας του απεύθυνε το λόγο και τον ρώτησε αν ήταν καλά.

Στους αστυνομικούς του Τμήματος Νέας Ιωνίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δεν είχε προβάλει αντίσταση όταν κινήθηκαν να τον συλλάβουν, λίγη ώρα μετά, αλλά είχε παραδεχτεί τις πράξεις του, τις οποίες, όπως είχε πει, του τις είχε υποδείξει ένα όραμα. Μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου, ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού.

Τα τελευταία 4 χρόνια, ο πατροκτόνος κρατούνταν στην ψυχιατρική φυλακή Κορυδαλλού όπου και απεβίωσε από παθολογικά αίτια.

Ο 56χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, και είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε ιδρύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top