ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ! Απελάθηκε Αλβανός που σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία

Χαμός στους Παξούς από την προκλητική του ενέργεια

Απελάθηκε Αλβανός που σχημάτισε τον αλβανικό αετό

Το γύρο του διαδικτύου έκανε φωτογραφία που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να σχηματίζει τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία στο λιμάνι του Γάιου στους Παξούς.

Όπως αναφέρει το kerkyrasimera πρόκειται για έναν 17χρονο Αλβανό που πόζαρε, κάνοντας το σήμα του αλβανικού αλυτρωτισμού κάτω από το εθνικό μας σύμβολο και την ανέβασε τόσο στο facebook, όσο και στο twitter.

Μετά από έρευνα, οι αρχές εντόπισαν τον 17χρονο και διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει στη χώρα παράνομα. Μετά από αυτό λοιπόν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός απελάθηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν είχε διασυνδέσεις με εθνικιστικούς κύκλους στη χώρα του.

Και όλα αυτά στον απόηχο της υπόθεσης με τους επτά νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό μέσα σε ελληνικό στρατόπεδο.

Οι δύο από τους οχτώ νεοσυλλέκτους έχουν ήδη πάρει αναβολή. Οι υπόλοιποι 6 είναι στη διαδικασία των γιατρών στο 401, ώστε, επίσης, να πάρουν αναβολή. Και οι 8 επρόκειτο να ορκιστούν στις 10 Φεβρουαρίου. Η ποινή για τους φαντάρους είναι 60 μέρες φυλάκιση και 100 μέρες φυλάκιση για τον νεοσύλλεκτο που τράβηξε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top