Όταν η ζωή ξεπερνά το σινεμά!Ο άντρας που βρήκε νεκρούς τους γονείς του, έθαψε τη γυναίκα του πρόσφατα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για δύο ηλικιωμένους στην Αργυρούπολη

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο. Δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί το μεσημέρι της Πέμπτης σε διαφορετικά δωμάτια της μονοκατοικίας, όπου διέμεναν, στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Ο γιος του ζευγαριού έψαχνε δύο μέρες τους γονείς του και δεν τους έβρισκε. Αποφάσισε να σπάσει το τζάμι και να μπει στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη. Τους βρήκε και τους δυο νεκρούς, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr. O άτυχος άντρας δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον βρήκε, καθώς πριν από ένα μήνα έχασε και τη γυναίκα του από καρκίνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ηλικίας 79 ετών, εντοπίστηκε νεκρός στο ισόγειο της μονοκατοικίας, ενώ το άψυχο σώμα της συζύγου του, επίσης 79 ετών, βρέθηκε στο υπόγειο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος φέρεται να πέθανε από παθολογικά αίτια. Εκτιμάται πως έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και γι' αυτό βρέθηκε να έχει πληγή πάνω από το μάτι του. Η σύζυγος του, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ, εικάζεται ότι ταράχτηκε βλέποντας έτσι τον άνθρωπό της και προσπαθώντας να ειδοποιήσει για βοήθεια έπαθε πανικό, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του ζευγαριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top