Νέα στοιχεία ΦΩΤΙΑ! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι ποσότητες ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ στον οργανισμό της συζύγου του ΛΕΚΤΟΡΑ

Ίχνη βρέθηκαν και στον ίδιο και στην κόρη του

H ποσότητα αρσενικού που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης συζύγου του λέκτορα είναι τεράστια και, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των γιατρών, δεν έδειχνε να πέφτει.

Ο γιατρός του λέκτορα μίλησε στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι ίχνη αρσενικού βρέθηκαν και στον ίδιο τον λέκτορα και στην κόρη του. Ο γιατρός αυτός τους συνέστησε κάποια φυτικά σκευάσματα και, όπως υποστηρίζει, τα συμπτώματα τους πέρασαν έτσι απλά.

 

Τι υποστηρίζει ο γιατρός

 

Τον Αύγουστο του 2013 επισκέφτηκαν τον γιατρό αυτόν ο λέκτορας με τον αδερφό της συζύγου του, λέγοντας ότι η νεαρή γυναίκα ήταν σε άθλια κατάσταση, από δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα. Λίγες μέρες πριν, είχε καταλήξει η γιαγιά της. Όταν του ανέφεραν την τότε διάγνωση, ότι, δηλαδή, η γυναίκα είχε δηλητηριαστεί από κάδμιο, εκείνος τους εξήγησε ότι δεν μπορούσε πια να κάνει τίποτα. Μόλις τον ενημέρωσαν, λίγες μέρες αργότερα, ότι και η νεαρή γυναίκα έφυγε από τη ζωή, από αρσενικό τελικά κι όχι από κάδμιο, τότε εκείνος επέμεινε να εξεταστούν κι ο ίδιος ο λέκτορας με την κόρη του.

Με μέριμνά του, απεστάλησαν τα ούρα πατέρα και κόρης σε εργαστήριο στη Γερμανία, τα οποία «έδειξαν» ότι τόσο ο λέκτορας όσο και το κοριτσάκι τους παρουσίαζαν υψηλές τιμές αρσενικού, πάνω από το όριο, κι έχρηζαν άμεσης θεραπείας. Τους χορηγήθηκαν αμέσως φυτικά χάπια και σταγόνες, που παρέλαβαν από το εξωτερικό. Στην επαναληπτική εξέταση που ακολούθησε, οι τιμές του αρσενικού στους οργανισμούς τους παρουσίασε πτώση. Ο λέκτορας διέξοψε τη θεραπεία του, ενώ η κόρη του συνέχισε για ένα χρόνο ακόμα.

 

Απορίες

 

Είναι, φανερά, οξύμωρο το γεγονός ότι δύο άνθρωποι πάλευαν στην εντατική, με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από πάνω τους και τελικά δεν τα κατάφεραν, ενώ άλλοι δύο πήραν απλώς κάποια σκευάσματα για ένα χρονικό διάστημα και έγιναν αμέσως καλά. Ο γιατρός δικαιολογεί το γεγονός λέγοντας ότι τα ποσοστά συγκέντρωσης αρσενικού στον οργανισμό τους ήταν πολύ μικρότερα από της γυναίκας και της γιαγιάς της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top