ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Μέσα στο ξενοδοχείο "Απόλλων", άνδρο ναρκομανών και υγειονομική ΒΟΜΒΑ!

Ανατριχιαστικές εικόνες, δυσωδία κι ασθένειες

Στο κέντρο της Αθήνας, τοξικομανής απείλησε με σύριγγα περαστικό, ζητώντας του χρήματα για την δόση του. Στην προσπάθεια του, στη συνέχεια, να ξεφύγει έπεσε σε φρεάτιο ενός εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου, χάνοντας την ζωή του. Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατέγραψαν συγκλονιστικές εικόνες.

Το όπλο του τοξικομανή ήταν μια σύριγγα με μολυσμένο αίμα από AIDS. Ο περαστικός, τρομαγμένος, του έδωσε το κινητό του. Ο αστυνομικός που ήταν κοντά τον κυνήγησε. Ο τοξικομανής, στην προσπάθεια του να ξεφύγει, μπήκε στο ερειπωμένο ξενοδοχείο όπου διέμενε και πνίγηκε σε ένα φρεάτιο. Όμως, ο θάνατος του αποκάλυψε μια τραγική πραγματικότητα: ότι στο ξενοδοχείο Απόλλων, στο κέντρο της Αθήνας που έχει ερημώσει εδώ και χρόνια, διαμένουν δεκάδες τοξικομανείς και οροθετικοί σε άθλιες συνθήκες.

 

Τι κατέγραψε η κάμερα του Star

 

Με κρατημένη την ανάσα από την ανυπόφορη βρώμα και περπατώντας ανάμεσα σε ανθρώπινες ακαθαρσίες και σκουπίδια, ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο. Μέσα σε ένα δωμάτιο, βρήκαμε δυο τοξικομανείς, οι οποίοι, εκείνη την στιγμή, ετοιμάζονταν να κάνουν χρήση ναρκωτικών

Οι ίδιοι άνθρωποι μας ξενάγησαν στα υπόλοιπα δωμάτια της υγειονομικής βόμβας, όπου συναντήσαμε και άλλους χρήστες.

Ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο. Κι εκεί, επικρατούσε η ίδια αθλιότητα: σκουπίδια και δυσωδία. Ανάμεσα στην χωματερή, βρήκαμε άλλα δυο νέα παιδιά, χρήστες ηρωίνης.

«Δεν υπάρχει τίποτα για μας. Η πολιτεία έχει αφήσει να μεταμορφωθεί το ξενοδοχείο σε μια τεράστια χωματερή ανθρώπων. Τους βολεύει να μας έχουν εδώ μαζεμένους», λένε.

 

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής

 

Γείτονες διαμαρτύρονται και ζητούν απεγνωσμένα λύση από τις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Μόνο που ποτέ δεν παίρνουν απάντηση. Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι οι αρμόδιοι να μπουν να ελέγξουν τον χώρο και να δουν αυτές τις τραγικές εικόνες; Το κάναμε εμείς! Υπάρχει μια υγειονομική βόμβα στην Ομόνοια, με μολυσματικές θανατηφόρες ασθένειες, και κανείς δεν ευαισθητοποιείται! Ως πότε η τηλεόραση θα υποκαθιστά τις κρατικές υπηρεσίες;

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top